Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: Dovoz moto i z IT

o Navštíveno 1915x o
o 24.05.2014, 14:41 | LukeFab | Upraveno: 2014-05-24 14:42:55
Zdravím,

mám vybranou KTM 690smc,ale u nás není nic na prodej.Nenašel jsem ani v Rakousku a Německu,jen v Itálii. Obvolal jsem nějáký bazary,co z tama dováží motorky,ale někde mi řekli,že KTM nevozí a pak,že takhle na přání taky ne.Proto se ptám,jestli o někom nevíte kdo tohle dělá nebo tam náhodou někdo z Vás nejede s vetším autem kam by se ten motard vlezl......

o 25.05.2014, 13:50 | Hanes
Pro jednu motorku dodavkou vyjde dost draho,párkrat jsem tahle otočil německo a vyšlo to draho jen v naftě, natož někomu platit čas. Citroen jumper 2.5d na dalnici 10l na 100.
Ja si pro svoje potřeby a výlety s motorkou a rodinou pořídil vlek na přepravu motorek a taham ho za octou za 6l na sto, tím teda nechci řict že ti ho pujčim, nebo že ti tam pojedu,ale pokud.máš na autě závěs pujč si vozik obvykle do 500kč na den a dojeď si tam sam. Prohlidněš si motorku naživo,něco usmlouváš, eventuelně od toho nasranej utečeš a koupíš nějakou jinou po cestě. Dovozci aut obvykle nevi co na motorce řešit a koupil by to jen proto, že to chceš a co pak budeš dělat s vylitanou mrchou. Takže pro motorku raději osobně,nebo někoho komu mužeš opravdu věřit. Jinak z italie byvaji motorky za konci životnosti.
o 26.05.2014, 10:06 | LionVTS
Zkus [ Link ]
o 26.05.2014, 11:44 | jedla
u nás tahá z Itálie [ Link ]
jen nevím jestli i na přání,ale zkus to
o 26.05.2014, 15:14 | jedla
případně [ Link ]
od nich měl kamoš dvě a pokaždé bez problémů
o 26.05.2014, 21:50 | LukeFab
Nakonec se mi povedlo sehnat tu.Sice sem musel přidat,ale aspon je to jasná historie...
o 26.05.2014, 22:14 | AllInOne
Pak napiš dojmy
o 26.05.2014, 22:42 | Drtič
Kdyby bylo potreba,tak do Italie na sever, mi jezdi kazdy tyden plachtova dodavka. Neni problem dovezt cokoliv. Sem tam prevazime na objednavku i motorky.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.303 sekund.