Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > DRL světla z Ebay

o Navštíveno 1620x o
o 18.05.2014, 22:40 | Losky
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s kvalitou světel DRL z Ebaye? Konkrétně se mi jedná o tento model, který obsahuje 4x1W led čip. Chci si to dát na moto pro zvýraznění za jízdy.
Díky
[ Link ]

o 19.05.2014, 08:06 | xenonman
Co čekat ze za 200.- koupíš ?

Pokud čekas kvalitu , je to kopie od Číňanů mycaru, pokud chceš kvalitu kup originál mycar, svítí více, jestli řešit cenu kup, můj osobni názor na motorku tohle nepatří stačí ze té někdo přehledné a nestojí to za to
o 19.05.2014, 09:10 | Losky
Xenonman: Myslíš, že když mě něco smete, že může být problém s tím, že to není schválené nebo jak si to myslel. Mrknu i na ty Mycar. Cena není na prvním místě. Jen prostě chci být vidět a chci použít na padáky světla něco jako má Fabia II RS - to je úplně ideální svítivost. Tyhle DRL se silnýma ledkama jsou dle mého názoru vidět více, než když svítí normální světla
o 19.05.2014, 12:06 | xenonman
Losky: dovolím se nesouhlasit, svítivost ledek se určitě nerovná klasické žárovce, dělal jsem testy kdy se měřila svitivost led vs zárovka ač se na první pohlede tvaří ledka je to přesně naopak, ted se bavíme v tomto modelu o lekdách, něco jiného je ledka kdy použivá OSRAM, kde maloobchodní cena je cca 100,- kus která ma odrazovou plochu a svíti paráně nicmně vždy to bude bodově nikoliv rozptilově na vykreslění silnice, ale to jsme uplně někde jinde...

Na tvou otázku bych spíše volil značkové ledky model Mycarr
o 19.05.2014, 14:36 | Losky
Myslel jsem to tak, že to má sloužit jen na moje zviditelnění. Nepotřebuji,abych od toho viděl. Osobně když vidím auto s DRL na úrovni O3 nebo té Fabie, tak si jich všimnu dřív než aut s obyč světly
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3094 sekund.