Navštíveno 1811x

ahoj kluci, u koho uzavrit povinny ruceni na 2.0tdi 103kw, je mi 25 temer 26, jsem vlastnik vozidla ale muzu povinny napsat na osobu rocnk 1960 a 112mesicu bonusy.. diky za tipy
Z pojišťoven zkus ČSOB (klidně normálně na přepážce), dlouhodobě mají nejnižší ceny (i když už nich se to vyplatí hlavně u výkonnějších aut).
Já přešel se všema autama k Unice (Uniqa) takové plnění a ceny jsem jinde nenašel, a že jsem to obíhal vše
My jsme zase od Uniqa utekli k Wüstenrot a u allrisk jsme o pár tisíc kč níže...

18.05.2014, 18:28 |
sts už několik aut dělám tady:
www.epojisteni.cz
tady je ještě slevový kód na-100kč 2031621-ij
platný pro kohokoliv, mě pošlou tu samou částku taky.
Nas pojistovak mi ted volal cenu 3500kc cca za povinny plus kla tak to je asi dobry ne? Je to od Csob
Nejhorší to néní.. Kamarád platí za 1.6 4,000,- bez oken.. Já mám 1.9 2,400,-

18.05.2014, 19:31 |
AR mno nic moc teda. ja trojec i se sklama pro 2,5ku
AR - a u koho a za jakych podminek? Myslim tim majitel, pojistnik, atd.. Dekuju

18.05.2014, 21:16 |
AR tomášek: u koop a je to tedy psáno na otce rv56, faktem je že mě tam dala maximum slev co mohla naklikat.
tak nakonec 3300kč ročne včetně všech skel a jeste přemýšlím +700 na srážku se zvěří a živelny katasttrofy.. mate nekdo zkusenosti, jak to chodi v pripade srazky se zveri? abych si to treba neplatil a pak ve finale mi nic nedali? jedna se o wüstenrot
Každá pojišťovna má nastavený ty pravidla pro výpočet jinak. Já platím s nějakým normálním bonusem asi 3500 Kč za 225 kW auto a to jsem fakt sjednal na přepážce, protože všichni ti makléři a přeprodejci mi nabízeli horší ceny.
Srážku se zvěří apod. nevím, to mám vše zahrnuté v allrisku.
U srážky se zvěří bývá malý limit, na to pozor. Ono do 10 000 se toho moc nevejde. A ke srážce se zvěří je nutné volat PČR, s plněním pak ale problém není (hledej souvislost s nízkým limitem).
Uměl by někdo za levno povinné ručení na motorku?