Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > D: ramecek na reproduktor

o Navštíveno 2260x o
o 15.05.2014, 00:53 | Samantus
da se nekde sehnat podobny ramecek kolem repro jak je na obrazku kolem basáku? Koukal jsem na net nic jsem nenasel... mozna blbe hledam :(

foto k příspěvku  od Samantus

o 15.05.2014, 06:26 | Tuner#2
A je to opravdu ramecek? Neni to soucast kose reproduktoru? Pokud je to jen okrasny pritlacny ramecek, tak to Te vypali kde kdo na laseru ;)
o 15.05.2014, 06:45 | Zdeny60
Je to kolotočovina...
o 15.05.2014, 08:33 | Samantus
na obrazku to bude asi soucast kose..... ale ja mam ten reprak tak hnusnej ze by tomu nejakej ramecek sednul :-)
o 15.05.2014, 08:57 | Zdeny60
tak esi ti de jen vo zakrytí hnusnejch repráů, tak tam namasti krycí síťku na DTD rámu.-)
A tohle ti dnes vysmrkne kde kdo, co má CNC obrábění.Jen se bojím, že to bude dražší, jak ten zbytek těch beden:-)Co to je za bedny??
o 15.05.2014, 09:36 | Samantus
Sitka na rámu není rámeček kolem repro ;) bedny jsou domamont... Chápu to tak ze žádný uni se nedělají? Inu musíme nechat vyrobit a nebo se na to vysrat :)
o 15.05.2014, 09:57 | Zdeny60
To já chápu, ale ty jsi psal ve smyslu tom, že se ti nelíbí vzhled koše (rámečku) reproduktoru. proto jsem navrhnul síťku, která to řeší komplexně:-)
o 15.05.2014, 16:55 | Tuner#2
Žádný rámeček reproduktoru se nedělá UNI, pomalu co výrobce to jiný tvar koše a velikost obruby ke které je lepená vlnka úchytu membrány. Pokud chceš něco přikrejt, tak stačí někoho s laserem vypálit z duralu či nerezu nějaké okruží co se Tě bude líbit. Dnes je ale trend okruží spíše skrývat, než dělat nějaké svítově stříbrné/kovové.
o 28.05.2014, 23:55 | Samantus
Do prdele :-D na www.dexon.cz maji takovych kravin a na jedny polozce i tenhle obrazek a proste nic!!!!! shanim to uz jako kreten bezvysledne :-D zkusim jim napsat...

foto k příspěvku  od Samantus

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3777 sekund.