Navštíveno 2138x

11.05.2014, 21:52 |
DITR hi chlapi mam otazku na zkusenejsi borce rady ohledne ostreho endura ktm 520 exc
mam 520cku po generalce vrchu po generalce bylo vse v cajku startovala jak studena tak tepla proste pohodicka. minuly tyden ve stredu jsem prisel do garaze zapl benal dal sytic zmacknul tlacitko starteru a chytlo to po tydnu na prvni drc. druhy den jsem ji nalozil a odjel jezdit na trat. tam jsem vylozil zapl benal sytic mackam tlacitko a toci chytla ale inhed chcipla tak mackam znova a nechyta :( po nekolika minutach baterka vymlacena zkousel jsem kopacku a nic ani nestrelila do vyfuku :( tak sem to kablema napojil k baterce z auto a tocil a tocil a nic po 50tem neuspesnem pokusu sem sundal nadrz vytahl svicku ta byla mokra takze benzin tam jde zkousim jestli haze jiskru a jiskru haze (2tydny nova svice ngk podle katalogu tam ma byt)dal jsem starou svicku uplne stejnou asi na 20te nakopnuti a nejake to strileni do vyfuku chytla huraaa!!! tak sem ji nechal zahrat pak tipnul a svici vymenil za novejsi a nasadil nadrz. mezi tim se trochu dobila baterka takze mackam starter toci trosku dele ale chyta takze pohoda zajezdil jsem. dnes jsem byl v garazi a o5 to same studena proste nechytne ani kdybych se po.ral :( nevite nekdo cim by to mohlo byt?? svicka se mi uda docela cerna po generalce mam najeto 13mth byl delany pist nikasil ve valci komplet hlava vycisteny karbec do nej nove trysky presne podle univoku ,novy rozvodak svicky. tech 13mth zo chytalo na prvni max druhe kopnuti nebo otoceni starterem ted je to hodinove trapeni :( a uz si stim nevim rady jak se z tohoto vyhrabat
Cerna svice=bohata smes? Co zkusit dat teplejsi svicku? Chtelo by to nastartovat, dat tomu jizdou pokourit a pak zkontrolovat svicku, jakou ma barvu.

12.05.2014, 21:23 |
DITR kdo vi ale na tu svici to odjelo bez problemu 13mth po generalce a ty starty prisly najednou z niceho nic
Tak jeste zkus tu svici vypalit v troube nebo nekde nad plynovym horakem. Me se stalo, ze mi novy svicky jely na V8, pak sem to uchlastal, nejak nasakly a bylo po nich... Vypaleni pomohlo, ale zas jen na kratkou chvili, nez sem to uchlastal znova.

17.05.2014, 20:31 |
DITR tak za mesic druha origo svicka v tahu ted to jede a startuje uplne normalne na svicku ze sekacky a origo svicky to kurvi ja uz si stim nevim rady :(
Tou generalkou se mohly zmenit nejaky pomery ve spalovani, zkus teplejsi svicku.
Základ je u těhdle motorek na studeno to nakopavat,pak už přes starter. Prošel bych karbec.Asi neuškoí ho třeba vyčistit.....

19.05.2014, 23:07 |
DITR | Upraveno: 2014-05-19 23:08:30
karbec uz je 2x zasebou po ultrazvukovem cisteni vymenena svicka za iridiovou nova fajfka a novy kabel k fajfce chyta studena na starter bez problemu obohatil jsem trosku smes ale nastal jiny problem za studena je volnobeh dobry ale uz nejde stelovat tim sroubem je to otevrene na max ale jak se zahreje tak chcipne :( sama od sebe ja uz fakt nevim ;( past vedle pasti
Asi bych to videl na karbec nebo nekde nejaka netesnost...