Navštíveno 3014x

Přemýšlím nad nějakým proteinem. Jaký zvolit? Nějaký výrobce kterého preferujete. Gainer néní potřeba nabírám dost(i tuky samosebou :-) ) jen né vždy dostanu z jídla 190g bílkovin. Tak at mám z čeho stavět. :-)
Je něco na energii před trenálem? Mimo Kreatinu.
A Kolik kdo dává na bench vubec? Díky za info.
ja teda nevim jaky doplnky, pac sem nikdy nic nejedl, ale kdyz sem loni chodil 3 mesice pravidelne cvicit tak v kombinaci s pracou 120kg na benč.. ale myslim si ze to neni ukazatel ničeho :)

08.05.2014, 19:42 |
Dexter | Upraveno: 2014-05-08 19:42:41
já osobně bych doporučil od Championu
[ Link ] pokud chceš nabírat, protein klidně i před tréninkem...

08.05.2014, 20:18 |
brzda taky jsem si kupoval Champion, ale pak jsem přešel na Fitness Authority, pro mě chuťově lepší a stravitelnější. Vyhledávám proteiny s rozumným poměrem cena/výkon
[ Link ]

09.05.2014, 20:35 |
koren jidlo poradne nicim nenahradis, ale kdyz uz tak Weider
Díky za tipy, na tyhle jsme nekoukal. Vypadají dobře i cenově.
koren: Nechci nahradit jídlo. Jde přece jen o doplněk. Vždyt to píšu. Na netu někde na fitness jsem koukal,že bych měl dokonce i 230g bílkovin. A to se mě zdá dost dostat to jen z jídla.
Někde se píše dva gramy bílkovin na kilogram váhy, ale třeba můj trenér tvrdí, že nad gram (možná gram a půl) už to tělo nevyužije (soudí to podle svých zkušeností a je to nějakej mistr republiky v kulturistice). Tak nevím. Mně ty doplňky vyloženě zakázal, že je to kravina a že mi stačí strava.
Scully: Jj dva gramy na kilo. To je právě pro mě těch 190g. Tvuj trenér má zase jiný názor :-( to mě moc nepomuže. Každej tvrdí něco jiného,hruza.. :-)
Ted mě ještě napadá pokud je mistr jak píšeš v kulturistice,tak to jako nikdy nic nebral?
Tahle novinka má slušný ohlasy:
[ Link ] Mělo by to být cca 1.5-2g bílkovin na kg tvojí váhy. Po treninku do sebe dostat 35-50g bílkovin a stejný množství sacharidů. Což je samozřejmě nejlepší do sebe dostat v tekuté formě, protože se to stráví rychleji než pevná strava. Co se pevné stravy týče tak: kuřecí,vajíčka,rýže,těstoviny,seminka,ořechy,brambor,ovoce,zelenina,můžeš klidně i vepřový. Rozdělit třeba na 5 jídel, tak aby si jedl každý 2-3 hodiny. Zaleží jestli chceš redukovat a nebo nabírat a potom vysekat. Podle toho se pak zařizuješ jestli sacharidy přidáš a nebo ubereš.. :)

10.05.2014, 12:48 |
imax Ja osobne si myslim ze tyhle doplnky stravy jsou vyhozeni penize, sam jsem zopar skusil/kreatin,protein/amino/ a spis jde o takovej placebo efekt, ktery te dokaze nabudit a dostat do fyzicke pohody. Jenomze kdzy jsem si nasel pritelkyni zacal hodne spat a vdaka pritelkyni i kvalitne jist, tak jsem dosahoval lepsich vysledku jak kdyz jsem sypal doplnky stravy. Zakladem je teda hlavne psychycka pohoda, kvalitne jidlo a spanek. Usetrene penize radeji investujte do trenera ktery vam ukaze jak poradne provadet cviky!
Ja jedu uz nejakou dobu na tomto proteinu:
[ Link ] Co na nej rikate? Nemam zkusenosti s jinyma, ale bylo mi to doporuceno a pravdou je, ze svalove partie boli opravdu mnohem mene nez kdyz si nic nedam.
Dalsi vec je ten denni pridel. I kdyz jsem si poctive psal vse co jsem snedl, skladbou jidla se zamerenim na proteiny, byl jsem treba ani ne na polovine toho co jsem mel prijmout.

15.05.2014, 10:57 |
Filld Mezi dobrý proteiny řadím třeba tenhle protein, který má nový složení a nahradil staré WPC:
[ Link ] nebo stojí za zmínku třeba tenhle protein
[ Link ]
Pokud oželíš chut', tak klidně můžu doporučit to co tady postnul Sonny.. kolega, který několikrát vyhrál absolutku v kondič.kult.. na jejich produktech funguje a já od tama taky beru, konkrétně ten CFM 80, bcaa, glutamin, maltodextrin a jiné.. pokud máš mlsný jazyk, tak je úplně jedno jakou značku koupíš.
chutove nejlepe je na tom multipower jinak ...neblaznete prece sportovci neberou zadny ANB:-)))hlavne ti mistri....cistota predevsim:-))
pepe689
můžeš ten multipower s něčím porovnat ?
mám spíš zkušenost s gainery - za mě weider ano (naopak nedoporučuji promil několik stovek v prdeli -nad každou dávkou jsem se kroutil jak had a nakonec jsem to nasypal slepicím a u nich skončil i mutant mass )
srdce mě bolelo doplnky za mnoho stokorun vysypat ale já to do sebe nedostal ,na každou dávku jsem se startoval snad dvě hodiny -takže nejsme tak bohatí aby jsme mohli kupovat levné věci
weider drahej ale výbornej )
když dotaz je na doplnky , může někdo doporučit energetické doplnky - taurin v tabeltách ,guaranu , kofein nebo tak něco
díky
dělám na směny a poslední půl rok jsem neskutečně unavenej

19.05.2014, 20:07 |
Draxx Tak to bude vhodnej cas vymenit zamestnani a ne resit nasledek misto priciny. Nebo mozna nejaka nemoc ci tak ?
Midi34: Šílenou únavou jsem trpěl taky, za měsíc a kousek 12 kilo dole, nakonec se přišlo na hyperfunkci štítný žlázy... Všechnu energii jsem pálil na teplo, 2 - 3 hoďky po probuzení se chtělo zase spát... hrůza. Tak pohledej příčinu únavy, ať to není něco podobnýho.
Tak zrovna stresovat nejakou nemoci neni nejlepsi,ikdyz nerikam ze i to muze byt pricinou.
2Midi34: Kup si pro zacatek nejakej multivitamin,zkus se zamerit na stravu,aspon 14 dni se vyhejbat klobaskam,slanine,knedlikum a podobnym vecem.
Pridej malinko pohybu a taky si doprat aspon tech 7 hodin spanku denne. Pokud se to behem 3 tydnu nezlepsi,pak bych sel preventivne k obvodakovi....
děkuji pepemu za spoustu informací ( po telefonu)
a i dalším
půjdu k doktorce protože to fakt není normální

23.05.2014, 17:00 |
Bucci mam hromadu věcí od Extrifitu... a jsou výborný,
a monster beef od amixu (ten je fakt luxusní po všech stránkách)

23.05.2014, 17:00 |
Bucci mam hromadu věcí od Extrifitu... a jsou výborný,
a monster beef od amixu (ten je fakt luxusní po všech stránkách)