Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Help: Sháním nové/zánovní Dsc-w690

o Navštíveno 1322x o
o 06.05.2014, 21:55 | Thullo
Přátelé,
sháním tento fotoaparát!

Sony DSC-W690

Jde o to, že jsem si jej pořídil vloni a jsem s ním maximálně spokojený, neb má 10x optiku a je krásně teňounký. Jenže jak už to tak bývá, fotím vše a spadl mi na zem párkrát :o)

Bohužel nový už ho nějak nemohu sehnat - tak zkusím poprosit vás, zda nemáte někdo možnost ze zahraničí třeba atd.

Nebo někdo, kdo má a nepoužívá jej - atp. Aukro, Bazoš, Annonce, Avízo, Sbazar mlčí... :o(

Díky za pomoc při pátrání :o)

PS: Ne, jiný než Sony opravdu nechci ;o) jediný ještě přišel do úvahy DSC-WX300 (má 20x otický zoom) ale je už tlustý :o(

foto k příspěvku  od Thullo

o 06.05.2014, 22:33 | X-sat (M)
Píší, že skladem
[ Link ]
o 06.05.2014, 22:43 | X-sat (M)
o 06.05.2014, 22:46 | X-sat (M)
o 06.05.2014, 22:50 | X-sat (M)
o 07.05.2014, 07:03 | Thullo
2 X-Sat:
Ty České E-Shopy jej nemají - i když píšou skladem :o) Ebay mne zajímá, ale nenakupuji tam :o(

Takže přátelé, kdopak by mi to za nějakou úplatu objednal až domů? :o)

Tento:
[ Link ]

A i klidně tento:
[ Link ]

Tedy nejlépe oba dva :o)

Díky moc...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3188 sekund.