Navštíveno 1723x

01.05.2014, 20:49 |
Losky Příští týden chci jet tak na 3 dny do Polska k moři do Leby se podívat na písečné duny, cestou zpět asi Osvětim. Nevíte třeba o nějakém lunaparku?
Spát asi budeme v kempu nebo při nejhorším v autě.

02.05.2014, 09:22 |
pali Osobne se mi libilo v dolech Wieliczka, kousek od Krakowa
Jestli pojedeš Osvětim, tak určitě nevynechat nedalekou Březinku (Birkenau).

02.05.2014, 22:11 |
Losky Birkenau jsem taky měl v plánu, ale pak jsem na to úplně zapomněl:)

03.05.2014, 20:31 |
bafis Polaci co s nima delam tak byli minulej vikend taky tam u more v Międzyzdroje, porad to vychvalujou, takze premyslim se bych se jel taky podivat, ale urcite ne v takovym pocasi. Jinak Krakow jako takovej kdyz uz tam budes je hezky mesto. Ja jel pak smer Tatry - Zakopane,tam bylo moc hezky, ale to bylo v zime, byli jsme tam lyzovat.

03.05.2014, 23:16 |
Losky Pojedeme asi v úterý nebo ve středu. Tak to projedeme a uvidíme:)
Gdansk, Malbork, budeš to mít poblíž.

04.05.2014, 21:10 |
Losky Visa karta asi není problém, ne? Víte třeba o nějakém muzeu co se týče lodí, ponorek atd? Přespíme asi někde v kempu, protože vůbec netuším, kam pojedeme
Hlavne sem pak dej kudma si jel, foto a polis. A bacha na ně, je to národ magorů, hlavně na silnici.

04.05.2014, 21:27 |
Losky Zvažoval jsem cestu na motorce, ale auto bude lepší, protože mi stačí, co potkávám za tunery tady v ČR:) Koukám teď na
[ Link ] a některé kempy vypadají fakt pěkně
3 dny jsou dost málo, někdy to na těch jejich cestách vůbec nedosýpá a žere to strašně čas.
Sever jak psal SilverGhost, projeď po pobřeží a přístavy Gdynia - Gdansk.
Vyber si pár měst, mají hezký náměstíčka (rynky). Posledně se mi fakt líbilo v Krakově.