Navštíveno 2719x

Viděl jsem to tehdy live. Svět přišel o nejlepšího pilota všech dob. Nedávno jsem oprášil i staré výstřižky z novin tehdejší doby, které mám založené v jedné z knih o Ayrtonovi. Nikdy na to nezapomenu a každý rok si na to 1. května vzpomenu...

01.05.2014, 01:06 |
Respo :( Velmi velký človek ! :( až ma mrazí
Upravil bych to najlepsi pitol sve doby. Byla to velka skoda a velke nestesti, jeste toho mohl hodne dokazat.
Ako mrazik. A stop póze! ;-)

01.05.2014, 08:09 |
Tuner#2 | Upraveno: 2014-05-01 08:12:36
Ja bych to rozhodne neupravoval a to, ze to pro me neni jen poza jako pro mnoho jinych jsem snad dokazal tou fotkou...
poza by to nebyla, kdyby jsi mel aspon ramcovou povedomost i o ostatnich spickach f1, a ne 'jednu knihu o ayrtonovi'.
jinak jako mrazik.
Ano, fotka to spolehlive dokazuje...
.mycTD: Ty vidíš do mé hlavy a znáš moje vědomosti? Už poněkoliktáté se tady snažím mě schodit, ale mohu tě ujistit, že knih o Ayrtonovi asi 5 a mám i několik přehledů kompletní historie F1. Moc dobře vím že tady byla spousta skvělých pilotů od Fangia počínaje až Schumacherem konče, ale to co uměl Senna a jak uměl ostatní i s horším autem deklasovat (obzvlášť na vodě) tu nikdo jiný nepředvedl...

01.05.2014, 21:41 |
mrazik | Upraveno: 2014-05-01 21:42:46
Tuner do srovnani se Schumacherem se nepoustej, to je hodne hodne tenky led a to co pises je uz voda. Schumacher dokazal take s horsim Ferrari vyhravat a prohanet Mclaren plus jeho umeni na vode je legendarni (ne nadarmo dostal prezdivku rainmaster). Je velmi zajimave kolik toho maji spolecneho, hlavne v tech kontroverznich momentech. Fakt se do takoveho srovnani nepoustej.
nevim, proc bych ti mel koukat do hlavy, kdyz si tu vysledek tvych vedomosti muzu precist.
jinak jako mrazik. (:-D)
Byl neskutecnej, nikdy nezapomenu na tu chvily kdy jsem se to dozvedel...
mrazik: nebyl rainmaster právě senna?
2 /// MiŠeL ///: prv Senna, potom Schumi, obom sa tak hovorilo časom.
Senna - rainmaster, Schumacher - the new rainmaster ;-)
Ne, ne, jednomu se říkalo Rainman, ale teď netuším kterýmu...
Schumi toho dokazal na vode hodne, ale na Sennu to proste nemelo i kdyby tady .mycTD udelal rozbor hlavy vsem registrovanym :-)

02.05.2014, 21:27 |
mrazik | Upraveno: 2014-05-02 21:28:25
Tuner nemelo v cem ? Nikdo z nas neni takovy odbornik, aby to dokazal porovnat a srovnavat podle TV je asi dost nesmysl. Nikdo ti tvou viru nebere, ale neprehanej to.
Oba byli mistri sve doby, tim bych to uzavrel.
Děláte tu machry a na Ratzenbergera si tu nevzpomněl nikdo :(

02.05.2014, 22:28 |
Tuner#2 | Upraveno: 2014-05-02 22:30:34
LordPeytl: A na to jsi přišel jak? Jako .mycTD, který "ví" co já vím a znám? Na Ratzenbergera si vzpomenu vždycky taky a i kdyby ne, tak včera to připomělo video uveřejněné na speedhuntes.com a nebo tady na to upozornil fonz:
[ Link ] Opět téma, kam chodím denně nicméně tohle není o tom vzpomínat na každého kdo zemřel ve formuli 1 či jinde. To už tady rovnou dnes (2.5.) můžeme zavzpomínat na skupinu B a strašnou nehodu Lancie S4. O tom ale téma nebylo.
mrazik: neshodnem se na současné F1, neshodnem se ani na tomhle. Tím bych to uzavřel já ;)
Tuner neshodnem, protoze v tomhle se shodnout nelze. Tyto dva jezdce nelze srovnavat, kazdy byl v jine dobe. Treba Senna mel s nastupujici moderni technikou relativne problemy, Schumi se dokazal venovat kazdemu detailu, obrovskou zapalenost pro vec atd. Muzeme tu byt dlouho, ale vysledku se nedoberem a tezko vysvetlovat nekomu, kdo je zaslepeny a nechce si sundat ty bryle z oci.