Navštíveno 1740x

29.04.2014, 14:50 |
jok3r Nemáte někdo zkušenosti s tímhle kouskem? Přemýšlím o koupi.

29.04.2014, 20:31 |
Daryl (A)
no retina to neni :)
jinak v pohode na takovy to domaci brouzdani.
Koupili jsme babicce.
Záleží co od toho čekáš.
Máme ho půl roku a za mě super na to co jsme chtěli. Ženě na tom jede youtube, já při snídani mrknu na net a nebo to vozíme k našim ukázat fotky prcka. Drží se to skvěle, stojánek je fakt fajn věc a výdrž to má slušnou. Displej by sice mohl být lepší (retina to není) ale pro běžné účely myslím OK. Bál jsem se toho nádechu do zelena jak zaznělo v pár recenzích, ale u toho našeho to nijak extra nepociťuju a to jsem na teplotu barev a podání pedant.

30.04.2014, 06:04 |
jok3r čekám od toho hlavně net, žádnej hráč nejsem a v kombinaci s klávesnici-krytem mi to přijde i na občasnej čet ucházející, spíš mě zajímal ten display no,,, všude to každej porovnává s retinou ale objektivní posouzení sem nikde nenašel
2 Tuner#2: my k našim vozíme malú, ale chápem že s fotkami sú menšie starosti :-D (ftipkujem)
Jok3k: V Plzni uz ho maji volne vystaveny v Datartu, tak to zkus obehnout a udelas si nazor sam ;)
muSlim: Woe :)))

30.04.2014, 09:22 |
Shr3k Brzy bude nová YOGA 10 s FullHD a se silnějším čtyřjádrem Qualcomm...
Kupoval jsem ho kolegovi a pár hodin si s ním pohrál...
- Za ty love slušný. Jak bylo řečeno, retina to rozhodně není... Pixely jsou jak vagóny, ale já su slepej, tak to asi až tak nevadilo. (Ale retina je retina) :-D
- jediný co mě překvapilo - nepříjemně - byly "záda" tabletu které se při dotyku "prohýbaly" o cca půl až celý milimetr... Působilo to v kombinaci s kovovým rámem a tím tlustým spodkem podivně. Možná to bylo je u našeho kusu - nevím. Celohliník iPadu mě rozmazlil...
- Krom těch zad komfortně pevná konstrukce, stojánek příjemný doplněk (i když smart cover řešení je mi bližší)
- Android jel svižně, nesekal se ani při vyšších (přehnaných) nárocích, jen mi prostě nesedí... Snad rychlost vydrží co nejdéle.
-výdrž baterie slušná