Navštíveno 1766x

28.04.2014, 19:42 |
wrkos Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Chceme strejcova k narozkam koupit nějakou lepší motorovou pilu. Cenové tak do 15tis. Teď má nějakou mrdku Homelite a o víkendu zlomil rukojeť. Proto chceme něco fortelniho. Máte někdo nějaký konkrétní tip? Vůbec se v tom nevyznám a tak prosím o řadu. Díky.

28.04.2014, 19:46 |
Tomášek | Upraveno: 2014-04-28 19:47:08
a na co to strejc má? na těžbu nebo jen tak na to domáci rezani? ja mam na drevo na doma 55ku husqvarnu, ktera se vyrabi uz pres 10 let, cena kolem 10 myslim a nedam na ni dopustit.. na novejsi husqvarny je ted posledni dobou sama stiznost mezi těžařema.. maji jedny z nejsilnejsich modelu a jedna KO po pul roce, druha po roce.. u Stihlek nemuzu soudit.. mel sem v ruce cca 5typu a ani jedna mi nesedla

28.04.2014, 19:49 |
wrkos Má to na takovéto domácí řezání. Nicméně asi se mu to líbí protože reze něco skoro každý den.

28.04.2014, 20:02 |
petis Bylo by dobrý vědět co řeže. Jestli 5ti kubíkový buky nebo pul kubíkový smrky. PAk bych asi vybíral podle toho jak daleko je od baráku servis.
Doma jedem Stihlky a žádnej problem. Bohužel Husa už není to co bejvala:-(
jj prave, proto sem koupil starej model, kterej se porad vyrabi fungl a zkusenosti mluvi jasne..

28.04.2014, 20:37 |
wrkos Jak jsem psal. Reze všechno. Ale spise měkčí dřevo buky ani duby kolem baráku nemá.
Pokud to má jen kolem domu tak mu kupte Stihl MS 23O nebo neco podobného s rychlo napínakem a lehkým startem!
Mám jí a hodně lidí kolem mně taky a jsme spokojený!levnej servis a díly!
Na to co řeže strejda, by asi bez problémů stačila první slušná farmářka od Dolmaru, viz
[ Link ]

29.04.2014, 11:10 |
wrkos Tohoto výrobce ani neznám, takže mrknu na to.
myslim ze Dolmar patri pod husqvarnu, ale tak jako tak to nejsou spatny pily
I když jsem si nedávno koupil Husqvarnu, koukal jsem vážně po Dolamru. Dkvělej poměr cena/výkon.