Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > použité věci - vrácení zboží

o Navštíveno 1590x o
o 21.04.2014, 18:54 | jp1
prodal jsem jako soukromá osoba křídlo na auto, v inzerátu byla fotka jak přesně sedí na uvedeném typu auta, nějakej chlápek mi zavolal že ho bere, že podle fota je to na jeho auto. Křídlo jsem mu poslal a on zjistil, že má novější model, na které nepasuje a muselo by se upravit a že chce vrátit peníze do 14 dní ze zákona. Tak jsem mu napsal, že nejsem podnikatel a že to takhle nefunguje a že to nebyla moje chyba. Jak by jste se zachovaly vy? Nechci platit za chyby jiných :-)

o 21.04.2014, 18:56 | CRK
asi podle konkrétní situace a nálady, ale nic brát zpět nemusíš
o 21.04.2014, 18:57 | Rajdlos
LOL poslat do prdele, co jiného. Lidi nemají špetku soudnosti a pokory v sobě. Jiné by bylo, pokud by zavolal a omluvil se a dohodl se jako člověk, ne jako imbecil se ohánět imaginárními zákony.
o 21.04.2014, 19:06 | vypuk
Zkusil no :)
o 21.04.2014, 19:27 | pbjun
Jelikož si to prodával jako běžný občan tak se na Tebe nic takového nevztahuje. Odpověděl bych mu, že jsi mu to prodal dle: §501 zákona č.40/1964 Sb. Občanského zákoníku v platném znění, tj. jak stojí a leží.
o 21.04.2014, 21:29 | Dexter | Upraveno: 2014-04-21 21:29:23
a jistě nemá ani žádný dokument nebo doklad, že to křídlo kupoval od tebe :)
o 21.04.2014, 22:06 | jp1
Tak došlo ke smíru. Kupující uznal svou vinu, v pohodě jsme to probrali a je klid. Jsem rád že mám normální názory a lidi čtěte ty inzeráty :-) a díky za rady a názory.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3314 sekund.