Navštíveno 1885x

Čau, jelikoz je tady hodně lidí co se vyzná a já nikam na fora nechodim, rad bych nějaký nový telefon.
Doteď jsem měl Huawei Ascent G510. Byl jsem relativně spokojenej s velikostí, ale vadila mi neplynulost a hmotnost.
Předem zavrhuju samsung (osobní odpor) a Iphone (za ty prachy max 4ku a to je nic moc)
Přemýšlím hodně nad Moto G, nevím ale jak se popere s českejma aplikacema + je docela tezka :/
Musi mit max 120gr, display 4-4.5" a ideálně tenčí. + plynulá.
Diky za rady
Jaj, sory, nesplňuje váhový limit.
Pokud by nevadil 4,7" displej, tak LG L9 II

19.04.2014, 17:05 |
CRK 120g ano a 130g už ne? ty si liliput?
Budu ted prodavat S4 mini, cena 6 tis., zaruka T-Mobile, stari cca 4 mesice.
"Předem zavrhuju samsung (osobní odpor)" :)

19.04.2014, 21:31 |
PK Za mě Lumie 625, sám ji mám a spokojenost. Akorát teda má větší display a váhu nevím.

19.04.2014, 21:52 |
vomy7 Pokud ti jde hlavne o plynulost a nesekani se, tak Nokii s Windows nebo iPhona s iOS. Z Androida plynulost a stabilitu nedostanes, pokud chces telefon vazne jen pouzivat a ne si s nim hrat. Zalezi pak kolik aplikaci pouzivas, pokud hodne - iphona, na Win se muze stat, ze nebudou.
pokud plynulost a poměr cena výkon tak tak Lumia 625 . Ale je tedy trochu větší 4,7" a hlavně těžší 159g .... jinak by to u mě byla jasná volba
mam HTC One SV, stal mne 5500,- displej 4.3 a vaha 122g a jsem maximalne spokojenej, vykonove je v klidu, jede na tom zatim vse co jsem nainstaloval. Velikost je fajn, zpracovani v klidu, mam na tom 4.2.2 a bez problemu
walish: Prehlednul jsem to, diky za upozorneni.
Kua neřeknu když někdo řeší velikost displeje.Ale řešit váhu telefonu v gramech my příjde uhozený.Nikdy mě z váhy telefonu ruka nebolela :-)
Sorry,
pouzivam hodne mapy, gps, gmail, exchange, internet, nejakou aplikaci jako 2d kod, fotak hlavne, facebook, messenger... proste tak nejak normalne.
Huawei ma navic vydrz baterky den, max 1,5 dne.. pouzivam sice relativně často, ale prijde mi to hrozne malo.
Velikosti a vahou mi nejvic vyhovuje Nokia X3-02, ale tam je system S40 od nokie a to na dnešek opravdu nestačí + ma mizernej fotak. Huawei fotí slušně.
Kamarad ma Alcatel Idol či co a to mi prijde hrozně chatrnej telefon. Je lehci, vetsi, ale prijde mi chatrnej.
Rozdil 110gr x 150gr ucitite hlavne ve chvili, kdy ma telefon z kapsy vypadnout nebo ne...
jinak telefon si chci koupit jenom novy.
a jak koukam co mi tady nabizite, tak i novy si sezenu levneji??
[ Link ] [ Link ] ??
nejsem nejakej superznalec telefonu, ale nejsem blbej abych si neuměl najít cenu, za kterou se telefony prodávají. (ebay, amazon)
Díky
Repro: Ten S4 mini, co jsi sem dal za 5800, bude šedivka v podstatě bez záruky. Normální cena za CZ distribuci je někde kolem 8-9tis.
A když budeš mít těžší telefon, tak zůstane v kapse a nepoleze ven :)
Podle mě by bys byl spokojen s Xiaomi Red Rice ;)
Presne jako walish, nemuzes brat ceny sedivek z netu, kde neni zadna zaruka.
Nejakou vahu ma pouze CZ distribuce a tam jsou ceny trosku jinde.
hm-. :/ Skoda, ze nema nikdo zkušenost s Moto G - za to bych byl vdecny. Pisou ze to je sice levnej ale rychlej telefon. Navic motorola delala vzdycky dobry telefony...
Xiaomi a 158gr tzn presne jako Huawei :(((
To fakt nechci, klidne ozelim display..
min 1GB RAM a Quadcore...
treba prijde jeste nekdo s jinym napadem.
Koukal jsem tady v Japonsku na telefony a vetsinou maji vsichni Iphone. Ale dat 15 za telefon se mi teda nechce :/

20.04.2014, 10:36 |
walish | Upraveno: 2014-04-20 10:38:12
A 12,5k už by šlo? :) Pak by tu byla Xperia Z1 compact :)
No a jinak je tady ještě možnost, že kdybys měl o2, tak si ten telefon můžeš vzít na splátky bez navýšení - je to vlastně místo lepší ceny, co se dávala kdysi k tarifům. Čili dal bys třeba 2tis. a pak třeba rok splácel. Jen pro ten pocit, že nedáš hned 12k za telefon :)
nejde o prachy, jde o to že jsem zastáncem názoru že za telefon dávat 6kkč vejš je podle mě nesmysl (ne každý sdílí tento názor).. číslo mám služební, tzn neplatím. Služební telefon mám taky, ale je to Samsung (nevim jakej, je mi to jedno, dal jsem ho manželce) a proto chci pouze přístroj...
Huaweie jsem prodal a teď mám jenom tu Nokii X3-02.
Super telefon, ale jít na gmail je nadlidskej ukol. To samy exchange. Proto koukam po něčem novym
Tak nakonec asi vyhral iNew V3
Motorola nema cestinu, blbe se shani... tak uvidime

20.04.2014, 11:59 |
CRK Před tejdnem sem prodal moto g 16gb Čeština za 4500,- ale ani jsem ji netestoval, takže bohužel nemůžu hodnotit, ale mě se nelíbila...

20.04.2014, 20:29 |
Luboš1 | Upraveno: 2014-04-20 20:30:20
iNew V3 mám nový na prodej