Navštíveno 2074x

je tu nekdo kdo se tim zabyva? konkretne se jedna o vw passata rok 2003 mam od auta jen jeden klic a chci nechat udelat druhy vystrelovak, daji se pouzit vnitrky ze stareho klice a prehrat imo a dalku nebo musi byt cela sestava nova? pripadne na kolik ta sranda vyjde??

18.04.2014, 20:26 |
Seat Power | Upraveno: 2014-04-18 20:27:12
koupit novou dalku,vyfrezovat planzetu,dat baterie a nakodovat
takze ze stareho klice se nedaji pouzit ty vnitrnosti? jinak vim ze je delaji v klicich bezne jen me zajima zda se da dostat i na lepsi cenu.. diky
Pokud dobře chápu, tak máš jeden originál klíč funkční a druhý na díly ?
Pokud ano, dá se koupij jenom obal s planžetou, immo přehodíš a planžetu vyřežeš.
Nebo máš klíč obyč a chtěl by jsi udělat k tomu origo dálku ?
Bavíme se o tomto ? :

k autu mam jen jeden to co je na obrazku a ten co tady mam je z jineho auta tak sem chtel vedet zda jde pouzit cast s tlacitkama a vnitrkem a nahrat na nej imo k memu autu..
A z jakého auta máš ten druhý klíč ? pokud je to vw group tak by to jít mohlo..zaleží na kódu klíče a frekvenci.

19.04.2014, 16:19 |
fredh já myslím, že to nejde. Musel by se přepájet šváb co je na té části s planžetou.

19.04.2014, 19:49 |
jp1 jde to, jen musíš sehnat nový čip na imoniliser, vyměnit planžetu a zbytek použiješ starší z jiného auta, pak jen přizpůsobíš imobiliser a dálku a je to :-)
ten druhy klic co mam je taky z passata..
jp1- a neznas nekoho kdo to umi?:)

20.04.2014, 18:39 |
jp1 pročti
[ Link ] tam někoho najdeš blízko sebe, já mám bohužel starší model, který může mít dva druhy imobiliseru, oba vypadají stejně a já nevím jaký objednat :-)