Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dotaz: Nehoda vozidla bez STK a POV?

o Navštíveno 2666x o
o 17.04.2014, 12:32 | Thullo
Přátelé, mám dotaz.

Co kdybych na cestě naboural do NEPOJIŠTĚNÉHO vozidla, které navíc nemá ani platnou STK.

Chyba by byla moje - já bych vrazil do něj. Ale zajímá mě, jak by se na to dívala PČR, když s takovým vozem (hlavně bez STK) na cestě absolutně nemá co dělat???

Víte to někdo prosím??? A vážně mi nejde o Jedna Paní Povídala :o)

foto k příspěvku  od Thullo

o 17.04.2014, 12:38 | Dexter
o 17.04.2014, 12:40 | Thullo
2 Dexter:
Díky draku, ale tam se píše, jen když on s autem bez STK způsobí nehodu - mě jde ale o to, kdybych ho naboural já.
o 17.04.2014, 12:44 | Dexter
tady ještě podobná situace bez stk [ Link ]
o 17.04.2014, 12:48 | Thullo
2 Dexter:
Tak to nic... doufal jsem, že bych mohl někoho proškolit, že v autě bez STK se na cestu (pozemní komunikaci) nesmí - neb dotyčný jezdí jen vozy bez STK :o) asi je jasné, o koho jde... :o) no byl to jen nápad ;o) díky moc
o 17.04.2014, 12:50 | Horal-11
známej (viník) sejmuj cigánu ve fávu bez STK, klasická nehoda jako každá jiná, cigán dostal flastr jen za prošlou tecnickou
o 17.04.2014, 12:50 | camron
Měl by technický stav toho vozidla vliv na dopravní nehodu (tzv. příčinná souvislost)? Ne? Tak pak to jde celé za tebou. On by maximálně dostal pokutu za to, že provozuje technicky nezpůsobilé vozidlo. Můj názor...
o 17.04.2014, 13:08 | mrazik
Presne tak. Pokud je ucastnikem nehody vozidlo bez STK a neni to totalni vrak, nehodu nezpusobila technicka zavada na danem vozidle, pak ridic vozidla bez platne STK za tento prestupek dostane pokutu, ale setreni nehody probiha normalne.
o 17.04.2014, 13:17 | mourl
Tohle asi fakt ale nechceš :-/ ještě by se pak po tobě začal vozit,že ho bolí záda atp. Tohle by akorát byla voda na JEHO mlýn.Zvlášť pokud v tom umí chodit,jak dokazuje....
o 17.04.2014, 13:20 | Thullo
2 mourl:
Neboj, vše mělo být jinak - byla to jen úvaha, ale opouštím od ní... :o)
o 17.04.2014, 13:26 | Beam
No ale keby si isiel pred autom ktore nema STK a tebe nahle nejaky chodec alebo zviera vojde do cesty a ty musis prudko brzdit a auto za tebou bez STK to nedobrzdi tak bude asi on na vine :)
o 17.04.2014, 13:33 | tesil
Tak to bude vzdycky......i s STK
o 17.04.2014, 13:47 | HIGHTOWER
No nejlepší ale je i jen tyto úvahy řešit na veřejným webu, když se dneska dá najít dle tel., mailu apod. takových informací...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3497 sekund.