Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Badmintonová raketa

o Navštíveno 1368x o
o 16.04.2014, 15:49 | DaveX
Zdarec, je tady někdo, kdo chodí hrát badminton? Celkem mě to chytlo :) vybírám raketu, ale zatím v tom trochu tápu, tak kdy by někdo poradil, tak bych byl rád.

Když teď chodím hrát, tak si půjčuji od kamaráda tuto: [ Link ]

Je poměrně dobrá, ale pro mě docela drahá. Představoval bych si nějakou kolem té 1000 Kč. Za každou radu předem díky.

o 16.04.2014, 22:35 | X-sat (M)
Skvělý sport. Já kupoval Yonex Carbonex za cca 700,- a jsem naprosto spokojený. Z toho shopu se mi líbí tato [ Link ]
o 16.04.2014, 22:41 | CRK
Badminton je pecka a hlavně 4hra... Já sem hrál fest dva roky, ale pak se to nějak rozpadlo... Raket jsem vyzkoušel asi 10 a nejlíp se mi hrálo s Wilson N1, ale to už je zbytečně drahý, ale zase bych úplně nešetřil a koukal taky hlavně k čemu je primárně určená, já už sem pak jinou než útočnou nesnes...
o 17.04.2014, 15:21 | DaveX
No ještě pokukuju po této :) : [ Link ]
o 17.04.2014, 19:42 | deda
bedas je supr , trošku hraju a už se mi podařilo umístnit na dvou turnajích na bedně..
hraju tímto materiálem a jsem na začátečníka plně spokojen..
[ Link ]
o 17.04.2014, 19:53 | DaveX
Tak koupena tato: [ Link ]

Už se těším :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3965 sekund.