Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > čistič klimatizace

o Navštíveno 6217x o
o 15.04.2014, 13:42 | AllInOne
Kdysi jsem měl nějaký spraj, který se nastříkal do výdechů v autě, nechal působit a hotovo. Tehdy jsme to dělal jen pro to, že jsme ho od někoho dostal.

Klima mi nesmrdí, ale jako prevenci bych to prubnul opět.
Je to k něčemu, nebo tento způsob je úplně na hovno?
Popř. co koupit?

o 15.04.2014, 16:44 | LukeFab
Taky by mě to zajímalo.Popř. když už sprej tak jaký? Stačí obyč od Starlinu? Nebo tento K2 KLIMA DOKTOR [ Link ]
o 16.04.2014, 09:42 | Ravo | Upraveno: 2014-04-16 09:42:34
já osobně mám nejlepší zkušenosti při home-use s tímto:
Sonax čistič klimatizace
[ Link ]

vydesinfikuje to celý okruh vč. výparníku, trošku netradiční způsob použití (viz. postup, video).

Nicméně nejlepší je prevence, tzn. vysoušet výparník - cca 15 minut před dojezdem do cíle vypnout klimu a nechat horkým vzduchem z venku vysušit výparník. Prostě myslet na to stejně jako na dochlazení turba a dělat to společně.
o 16.04.2014, 13:46 | mr.brain
Loni jsem použil Valeo s hadičkou ( [ Link ] ) a docela to fungovalo... Strčí se to skrz vstup vzduchu až k výparníku, na ten se to nastříká + zevnitř do výdechů. Ostatně postup je přiložený... Ty Sonaxy jsem koupil oni v kelly (asi 100,- jeden), tak je mám v záloze na letošek :)
o 16.04.2014, 13:52 | PK
Něco jako ten sonax měli i v lídlu, možná zase bude a cena myslím 50 kč +-, ale nejsem si úplně jistej. Zkoušel jsem ho, ale bůh ví jestli funguje. Před tím klima nesmrděla, pak taky ne :)
o 16.04.2014, 13:53 | AllInOne
Díky holky.
Asi udělám oba způsoby :D
o 16.04.2014, 14:15 | LukeFab
To z lidlu jsem kdysi taky zkoušel,ale nepoznal jsem moc rozdíl.
o 07.05.2014, 14:52 | LukeFab
V lidlu už to mají od tohohle týdne,tak jsem zvědavej,jestli to aspon trochu pomůže. 59kč

foto k příspěvku  od LukeFab

o 07.05.2014, 14:55 | AllInOne
Včera jsem se díval na ty přípravky do auta tam.
To je ten typ, jak to v autě pustíš, zapneš klimu a vnitřní a necháš to...........?
Teď jsme nedávno jeden použil, auto to celkem pěkně vyvonělo, i když já ho mám voňavý furt :o)
o 07.05.2014, 15:00 | LukeFab
Jojo,takhle to funguje.Já to kdysi zkoušel a něco málo to pomohlo....
o 07.05.2014, 15:08 | Směty
Používám od Sonaxu. Před čisštěním jsem vyměnil filtr a supr.

[ Link ]
o 08.05.2014, 09:58 | PK
Jak píše Allin, když už to nepomůže na klimu, tak to alespoň hezky provoní auto :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3155 sekund.