Navštíveno 4489x

14.04.2014, 17:39 |
CRK Už ho někdo testoval? Má smysl kupovat? Nebo už je to něco jako u jabkařů a posun skoro žádnej?
Ani náhodou. Xperia Z2 ;)

14.04.2014, 17:55 |
Cenda Z2 má momentálně trošku problémy :-)
za mě S5 zatím ne.
2 CRK: Jabkovina: načo sa jebať do niečoho čo fungue? :-P

14.04.2014, 18:04 |
CRK muSlim: ja rad jebem :D

14.04.2014, 18:16 |
xSam S S5 jsem si teď hrál a za mě velmi dobrý.
Nicméně za svou LG G2 bych neměnil.

14.04.2014, 18:23 |
CRK Mám taky G2, takže asi počkám na G3
jako muslim :D zadnej extra posun nepocituju, ale ono zase na druhou stranu kam se posouvat pro beznyho uzivatele a proc do toho hrabat, kdyz to funguje :)
uz se mi to nejak mota myslis galaxy s5 ze ? Pokud jo tak za me nekupuj pockej na noveh note mel by mit 2k displej a 20 mpix fotak tot muj nazor.Kdyz sem videl jak umi konecne pracovat s5 s hdr rezimem tak si rad na nota pockam celkove je note vzdy o velkej kus v pred nez jejich S rada :)

14.04.2014, 18:53 |
zipp Download: mohl bych se zeptat, z jakýho důvodu vyzdvihuješ 2k displej jako výhodu?

14.04.2014, 19:16 |
Alííí Mam Note3, dokoupim jen novy hodinky a jsem happy. :-)
Na co upgradovat z SIII, která už mě neskutečně se*e? Pomalé, pořád se to seká. Ten jejich update to totálně pohřbil.

14.04.2014, 19:33 |
TROY S3 update je vyřešen někdy od ledna - respektiva oprava byla cca 2 týdny po zjištění těch závad
Chyby přijímání hovorů ano, ale rychlost je furt stejná, sekají se videa, některá nejdou přehrát vůbec. Celkově pomalé nabíhání snad čehokoliv, co chci spustit nebo se někam dostat. Pokud nějaká stránka používá nějakej plug in, neustále to hlásí "internet se zastavila" hodí to reset stránky. Atd atd. Kolega má S4 a ta šlape super. Zajímalo by mě, zda má cenu přejít na S5 nebo něco jiného? U I5 mi zase přijde divný ovládání.
kup ip5, na ovladani si zvyknes a nebudes chtit nic jinyho :-)

14.04.2014, 19:50 |
CRK Rajdlos: S4 nebo LG G2 počet problémů: 0
vondto: jedeš, Satane!! :)

14.04.2014, 20:01 |
codexx | Upraveno: 2014-04-14 20:06:50
Mam S4, s S5 jsem si chvilku hral.
Je o trosku vetsi nez S4 a hur se mi drzi. Zpracovani lepsi (pocitove)-hodne delaji ta pseudokozena zada.
Displej o kousek lepsi, funkcne drobna vylepseni. Ctecka otisku na nic.
Obecne vzato je to velmi mirna evoluce S4, menit za S4 je blbost. Pokud na mem ranku ma S5 100%, tak S4 95%. A tenhle rozdil za ty penize nestoji. Dokonce ani oproti SIII, kterou mam stale v supliku, to zadny dramaticky rozdil neni, ta by byla na nejakych 85%.
Upgrade se Samsungackych eSek moc smysl nedava, s ostatnimi vyrobci nevim, nemam moc srovnani.
Rajdlos: nekdy minuly tyden jsem na SIII dostal update FW, dost se zlepsila rychlost a odezva. Mam verzi pro O2.

14.04.2014, 21:17 |
Cenda Rajdlos: chyba bude mozna jinde, me s3 i s aktualizacema maka a makala vdycky bez problemu, zaseku, restartu atd.. Sem tam je o fous pomalejší reakce, opravdu minimalne., rapidne se ale zvedla vydrz.
Mám už 3 roky S2.
Vdf. mě dal k nový smlouvě slušnej balík na telefony, takže cenu moc neřeším.
LG G2 má jen 16 GB a není slot na paměťovku - je tedy out.
Zvažuju jestli S4 LTE, S5, nebo HTC ONE M8.
U tý S4LTE mě vyhovuje ovládání a velikost. Výkonově bude témměř jako S5.
Držel jste někdo v ruce to HTC ???
Fascinuje mě jak tu haníte různé mobily a že jsou takové nebo makové. Před pár lety jste byli rádi, že mobil uměl vůbec fotit nebo jste na něm hráli max. hada. Osobně mám SIII mini a maximální spokojenost! To co to má dělat (volat a posílat zprávy) dělá a vše ostatní beru jako bonus. :) Dávat za mobil skoro dvacku mi příjde prostě zbytečný, ale to je jen můj názor a spoustu lidí to vidí jinak.
Driv stal mobil sroro dvacku a umel jen toho hada :-)
Záleží, co máš teď, G2 je OK. Já s S III ani náhodou na S5
riviera.kidd: to je taky pravda :-)
riviera.kidd:jj to je fakt...pamatuju si jak si soused koupil mikro Nokii8210 a stála ho tenkrát snad 21.000,- a pak slavil v jedný hospodě třicetiny a hned ho o ní k ránu okradli..Takže když si to člověk srovná v kedlubně,tak už byly i dražší telefony a nikdo nekňučel,jako dneska "že Jabko je snobárna" a podobný lamenty.. :-)

15.04.2014, 11:01 |
xSam LG G2 se dělá i ve verzi 32GB, kterou mám já...

15.04.2014, 13:01 |
TROY ted jsem si S5tku přitáhnul do kanclu na test :)))
jj, já si koupil v r. 2003 tak nějak SonyEricsson S700i za 7.500,- Kč a to rok předtím se začal prodávat za 22.000,- Kč, takže i historie uměla drahé mobily :-)

16.04.2014, 14:21 |
CRK TROY: tak jak? Já ho testoval dneska a není to vůbec špatný, mohlo to bejt lepší, ale ok a čtečka prstů funguje úplně v pohodě...
HIGHTOWER: S3 na S5 určitě ano a ne že ne :)
Kdepak, tak výrazný posun tam není, navíc ty prachy bych za to nedal, mě S3 vyšla na nějakých 7.000, když se prodávala jako novinka, v té době běžná cenovka kolem 15.000... Takže si počkám na něco vážně peckového, S700i jsem měl 6-7 let a stačil mi ;-)

16.04.2014, 15:26 |
CRK I S4 je znatelně lepší, ale chápu, kdo šetří má za 3, tedy S3 ;)

16.04.2014, 20:28 |
TROY : - D no co nic - android - bohužel v těch tlf.nevidim rozdíl - rychlost normoš :D fotky normoš. Nic extra za ty prachy
CRK: už má G3? Jsem se po dlouhé době koukal, co je vůbec na trhu, abych byl v obraze a G3 vypadá dobře, ale strašný jsou fotky za tmy či menšího osvětlení, to mi přijde jako malované, docela děs, tak by mě zajímalo, jak to doopravdy je :-)
G3 mám a lepší fotky jsem z jinýho mobilu nikdy neměl.Laserový zaměřování je super věc.

19.10.2014, 19:06 |
CRK HIGHTOWER: mám S5 i G3 :) fotky mi přijdou super, ale žádný velký testování zatím neproběhlo, ale případně můžu něco nafotit a někam to hodit. Jinak telefon je totální pecka, display užásnej a telefon vzhledem k úhlopříčce ani neni tak velkej. A odemykání telefonu poklepáním funguje na 100procent oproti jinejm, stejně tak je funkční a dokonalý Knock Code.

19.10.2014, 19:19 |
LukeFab | Upraveno: 2014-10-19 19:21:12
Tady kdyžtak najdete nejnovější apk LG fotoaparát
[ Link ] a fotogalerie co se povedlo vyfotit s g3
[ Link ]

19.10.2014, 19:26 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2014-10-19 19:28:24
když to porovnám s S III, sice šumí jako blázen, ale není to prostě malovánka...
[ Link ] taky šum a navíc máznuté, ale stále mi to přijde lepší
[ Link ] Tady taky je to prostě divné u G3
[ Link ] Denní fotky jsou super, fakt parádní, ale ty noční :-(

19.10.2014, 20:39 |
Cenda Mrkni na z3, nebo z3c. Ja vymenil S3 za z3c a jsem hodne spokojenej
Stejne mobil bude delat momentky, na normalni foceni je "profi kompakt", nebo (bez)zrcadlovka...

19.10.2014, 21:13 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2014-10-19 21:16:30
Nejdu měnit tel., jen mě zarazilo, jak vypadají ty noční fotky děsně oproti denním fotkám. Mobilem fotím skoro všechno ;-)
No, na mobil jsou fotky z G3 luxusní. Na večerní focení si beru zrcadlo a na momentku to bohatě stačí.
Spíš mě po 3-měsíčním používání trápí síla signálu. Dost kolísá a oproti jinejm je tak "o čárku" horší.
Skorožena má LG F6 a když je položím vedle sebe, tak mám vždy horší signál. A není to jen o čárkách, ale prostě si leckde nezavolám a ostatní jo. Občas se stane, že musím zapnout režim letadlo a pak zas nastartovat aby se vůbec chytl.
Reálně uvažuju o reklamaci i když tomu moc šancí nedávám...
Mimo ten signál je to ale skvělej telefon :)

20.10.2014, 13:59 |
CRK HIGHTOWER: tak co votravuješ :D
Pardal: signál mám ok, tak případně reklamuj
ad noční fotky, taky jsem byl zklamán po přechodu z Note II na III :( Dvojka šuměla, ale trojka udělá rozplizlej humus :)