Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > PC-TV fullscreen videa

o Navštíveno 1254x o
o 13.04.2014, 18:17 | hawai
Ahoj, mám takový problém, mám propojenej notebook s TV přes HDMI. TV mam jako druhej monitor. na NTB pracuju, na druhý ploše, čili na TV mám puštěný video na internetu. jenže když si ho chci zvětšit na celou plochu, tak mi fullscreen skočí na monitor notebooku. což je blbý, protože na ntb potřebuju pracovat a přitom ce chci koukat na TV v plný velikosti. poradí někdo jak dostat fullscreen na TV?

o 13.04.2014, 18:21 | P.E.T.R
Mám to stejně a stačí přatahnout okno (prohlížeč) s videem na druhou plochu (TV), tam dam fullscreen a funguje to. Jde mi to z netu (Firefox) i z přehrávače, když pustím film z PC.
o 13.04.2014, 18:26 | hawai
přesně tak to mám a to mi právě nejde

před fullscreen:

foto k příspěvku  od hawai

o 13.04.2014, 18:26 | hawai
a když dám fullscreen

foto k příspěvku  od hawai

o 14.04.2014, 10:29 | majkl.s
Zkus nastavit TV jako primární monitor
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3159 sekund.