Navštíveno 5120x

Je to normální? Dneska už člověk neví, čemu věřit... Čekal bych třeba upozornění mailem, ale že mě to do schránky už vůbec nepustí a rovnou mi to nutí změnu?

Používám IMAP, přes web se vůbec nepřipojuju, takže neřeším... I když s ohledem na
[ Link ] by to asi nebylo od věci...

11.04.2014, 20:01 |
AR mr.brain: a tím si chtěl říct co? jako že přes imap se nemusíš autorizovat?
nickname: hele nikdo tě nenutí používat email u nich....nehledě na to že 90% lidí jsou joudové a klidně si ty schránky nechaj minimálně zabezpečené a nechávají se jako zdroje spamu, ale jo klidně plivej že se někdo snaží pracovat proti zneužívání.
Chtěl jsem tím říct to, že mimo webové rozhraní seznamu to funguje normálně a nic nenasvědčuje nějakým změnám... Jediný důvod (a asi nejrozumnější), který to může celé mít, je bug v OpenSSL.
já sem se teda zatim přihlásil normálně
Kadel
AR - špatně pochopeno, myslel jsem to tak, jestli je to nějaká oficiální akce, o které ví a muselo udělat vícero lidí. Pak proti tomu vůbec nic nemám. Šlo mi o to, jestli to není nějaký důvěryhodně se tvářící vir, kdy pak poskytnu jak heslo tak i telefon nevím komu... Jsem normální "uživatel", takže se řadím asi spíše k těm joudům :-) jak píšeš, věci jako "bug v OpenSSL" jak píše mr. Brain, jsou pro mě španělská vesnice :-)

12.04.2014, 08:36 |
AR mr.brain: tak zřejmě původní heslo platí dokud jej nezměníš a k tomu tě vyzve webrozhraní.
nickname: no právě došlo k odhalení chyby v openssl a tak vetšina provozovatelů různých služeb z bezpečnostních důvodů vyzvala své uživatele ke změně hesla. A pokud se bojíš že to he phising, tak se tam proklikej přímo ze stranek seznamu ne?

12.04.2014, 13:09 |
Sau Něco takového mně od Seznamu přišlo taky, ale už je to pár roků zpátky. Tehdy sem měl jako heslo "heslo" :) Bez problémů přes 10 roků a najednů jim to začalo vadit...