Navštíveno 2424x

Ahoj kolegové,
chtěl jsem se optat jaké máte nej zkušenosti se "stříbrnýma" ponožkama (takové ty zkušenosti od lidí pro lidi). Nikde jsem nic kloudného nenašel Něco co opravdu funguje a s čím jste spokojeni, něco na ty teplejší dny kdy člověk nechce na boso.
Vlastnosti: Neutralizace pocení a pohlcování pachů.
PS: Nohy si myju pravidelně:-)
Díky všem za postřehy případně odkazy.
Mě v nich nohy smrdí pořád stejně :-D Nefunguje prostě, jen reklamní trik...
A to mě zase to funguje - ale samo musí být i čisté boty (ne propocené)
Důležitá je desinfekce obuvi právě!
Když už boty jedou, je dobré je vystříkat VODKOU (nebo jiným lihem - ale Vodka a Slivovice vyzkoušená) a pak to přestane smrdět!
Nohy když si ráno zapudruješ dětským pudrem (zásypem) tak ti také nebudou smrdět...
A ponožky se stříbrem, když jsou kvalitní, taky pomáhají.
Toť mé recepty na nesmrdící nohy ;o) a fungují...
Takze me nohy jeste budou smrdet chlastem? No super :-D
kozlustechnykus: :o))) prej chlastsem :o)))
já zas používám vložky s aktivním uhlím. Dobrý,jen to chce po čase koupit nové - měnit je.
2 kozlustechnykus:
Jo a když se budeš chtít dostat do nálady, stačí sníst jazyk z boty :o)
ta vodka či slívka se z bot přes nohy dostane do oběhu, fikaný chlastání :-D
Jinak mě se potí a tím pak i smrdí nohy i v pantoflích, mě není pomoci :-)

11.04.2014, 12:51 |
fredh Uz jen uriznout :-D
Kdybyste si ty hnáty namísto vymýšlení kravin občas umyli...

11.04.2014, 14:00 |
Jirka Mě smrděli nohy i v pantoflích, začal jsem používat ponožky se stříbrem a mám pokoj,a to jsem v botaskách od rána do večera.
Ag funguje, aj po celom dni v pohode.
Nohy smrdí, protože rostou z "prde.e" přeci :-)

11.04.2014, 16:14 |
macek Nohy nebudou smrdet pokud clovek dodrzuje zakladni hygienu a hlavne chodi v kvalitnich botech a ne nejakejch slupkach z trznice. Ale u cloveka kterej je prase tak nic z toho nepomuze

12.04.2014, 00:00 |
vomy7 Pouzivaji je dva kluci od nas z tymu a pomaha to, a ted jsem na ne slysel dalsi dobrej ohlas od zname :)
Macek- to je kokotina, neda se to takhle pausalizovat. Ja si nohy meju pravidelne, ponozka kvalitni, bota kvalitni a stejne po celym dni smrdi.. Takze asi je blbost hned cloveka oznacovat za prase :D
jenom taková vsuvka, že pot jako takový právě vůbec nesmrdí...ale začne mít odér až s kombinací různých složek na kůži. Tím jsou odumřelé částečky a hlavně vylučování látek (většina by měla odejít jinými otvory :-)...to má za následek špatná životospráva.

12.04.2014, 17:04 |
hawai když už je tu téma o ponožkách, tak se sem přiseru :-)
kupoval jsem si teď nový boty u Bati a prodavačka jak je to zvykem, tak mi k tomu furt cpala různý spreje, vložky, mazadla atd. a mimo to taky ,,ponožky proti klíšťatům,, že pak to klíště na mě prej nevleze. A jelikož trávim v přírodě hodně času a každý léto mam tolik klíšťat, že bych si mohl založit vlastní zoo, tak mě ty ponožky docela zaujaly. Zatim jsem je sice nekoupil, ale zejímalo by mě jestli to opravdu funguje. nějaký postřehy někdo? :-)

12.04.2014, 18:38 |
Alííí Jako lucni.konik. Vlozky s uhlim a je klid. Vodku ale zkusim taky, treba mi to zachrani par paru bot z trznice Deichmann. :-)
Conka rikal,ze mu tam ta vodka nedrží

Konkrétní produkt nikdo nedoporučuje, myslel jsem značku nebo tak? Děkuji za rady :-)