Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Transformers 4 :o)

o Navštíveno 1530x o
o 11.04.2014, 11:01 | Thullo
Je to tu jakési mrtvé, tak něco pro pobavení :o)
[ Link ]

o 11.04.2014, 12:59 | HIGHTOWER
Hele ty živej :-D To je nějaká sranda nebo co? :-D Mě tady vždy YT video šlo spustit, i když jsem na tabletu, ale ted at klikám, jak klikám, tak nic :-D Není to náhodou jen obrázek a narafičeno, že je to jako YT video???????? :-D
o 11.04.2014, 13:20 | AR
ať kikáme jak klikáme nemůžeme se k HT doklikat ;)

supr je ten naháč jak přeskakuje a nebo ti boxeři na přední kapotě ;)
o 11.04.2014, 14:47 | Thullo
2 Hightower:
Čoveče, máš to nějaký rozbitý :o) je to fakt video - ale tvůj přízpěvek, tedy spíše ta představa, že se snažíš klikat a on nic, mě pobavilo víc, než to video :o) hihi...

Ne, ale vážně, je to celkem prča video - REAL, nikoli jen obrázek...
o 11.04.2014, 14:53 | HIGHTOWER
hmmm, super, takže jeden prohlížeč na androidu jen "obrázek" nic nedělající, druhý neukazuje vůbec nic :-D To je den zase... se nezasměju...

Sem si totiž vzpomněl na příspěvek, ve kterém jsem obrázkem simuloval kus fora od Vložit nový příspěvek.... až pod tlačítko odešli příspěvek a vím, že lidi zkoušeli pstá do textového pole a ono to nešlo a až když scorllovali o dost níže, jim to šlo :-D Takže člověk nikdy neví :-D
o 11.04.2014, 15:14 | Only_One
výborné video :)))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3524 sekund.