Navštíveno 1865x

10.04.2014, 12:28 |
hanx Ahoj,
Jedná se o Litoměřice.
Nemá někdo kontakt na firmu, která je schopná udělat připojení k internetu do lokality, kam sahá jen nějaké O2 ADSL s naprosto tragickými rychlostmi a absolutně dementní zák. podporou a neochotou COKOLIV řešit? Od té doby, co nemáme u O2 obchodního zástupce jde veškerý řešení s nima do pr...
Nejedná se o připojení 1 domácnosti, ale více PC, serveru nebo dvou, pár kamer atd. K tomu několik nových bytů, asi tak dvě další firmy/provozy a případně je tu i možnost osazení budovy nějakým APčkem a poskytovat to po okolí, kam pořádně poskytovatelé nedosáhnou, přestože je tu dost domků a firem v okolí - jednání bude i s majiteli budovy a pozemků.
Nějaká investice do připojení v řádu desítkách tisíc by byla možná, dle konkrétních dohod.
Prosím o jakýkoliv kontakt, třeba i na firmy v Litoměřicích, které řešily podobný problém.
Řešíme to už půl roku a nejsme schopní se někam dostat.
Děkuji.
co LTnet ? www.ltnet.cz Vím že to používá nějaký můj klient na Kamýku a tak by to mělo dosáhnout kamkoli v regionu...

10.04.2014, 18:32 |
hanx | Upraveno: 2014-04-10 18:36:07
Přestože jsme kousek od centra Litoměřic, LTnet se na nás vybodnul. Asi nechtěj kšeft. Dvakrát jsme je oslovovali - "u vás nemáme signál". Ani změřit nic nepřijeli.
AmigoNet změřili a dál se nesnažili
GIGAnet byli měřit, možná něco zkusí, s nimi zatím jediná komunikace
O2 je ze hry a t-mobile má taky prd.
UPC nereagují na e-mailové poptávky, asi taky nechtěj kšeft. Už jsem se ale dovolal, tak jsem na ně zvědavej jestli se ozvou.
Tohle mi fakt nejde do hlavy, jak v dnešní době, v 25-tisícovém městě, 200 metrů od centra, nemůžeme sehnat kloudný připojení k internetu. Nechápu to. A to bychom byli schopni investovat desítky tisíc, pokud by to opravdu vedlo k vyřešení problému. Navíc nejsme osamocení, ale jedná se o minimálně dvě firmy a třeba 5 - 10 bytů, které by to využily. Nemluvě o okolních domech a firmách.
Tak to nechápu taky... Každopádně víc v LTM nevím...

22.04.2014, 15:55 |
hanx Takze giganet se fakt snazil a nejak prisli na to, jak by nas nakonec pripojili
Mezitim jsme prisli uplnou nahodou na to, ze do teto budovy, ktera je hned u koleji, je uz zavedena optika primo na pater. Takze nam to nakonec snad bude slapat.
Zajimave je, ze UPC nam dalo lepsi cenu, mensi nez polovicni, nez primo majitel optiky, CD telematika. Divny.