Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > nehody - nic pro slabsi!

o Navštíveno 2727x o
o 09.04.2014, 21:46 | Proffesor_W | Upraveno: 2014-04-09 21:47:41
Takovy ty videa z anglie a jinych zemich typu "nesemeskuj za jizdy" nebo "nepij alkohol pred jizdou" jsou strasny, ale proti realite jsou to porad pohadky. Upozornuju ze tam neni videt zadna krev ani nijaky humusy, je to dost desny jinym zpusobem. To co se deje od 4te minuty nahoru je ciry zoufalstvi a doufam ze nikdy nebudu niceho podobnyho ucastnikem. Mely by to ukazovat nejen v autoskolach, ale hlavne i v normalnich skolach deckam aby vedeli ze se fakt maji rozhlidnout a nelezt mezi autama do silnice atd. To ze je vetsinou pravo na jejich strane a za nehodu muze ridic je sice pekny, ale zivot jim to nevrati.

[ Link ]

o 09.04.2014, 21:55 | píďa363
je to slušný sestřih. Ale je to smutná realita :-(
o 09.04.2014, 22:04 | kadel21
ty woe normálně mi z toho bylo ouzko, ty přejetý lidi a děti, hrozný. Ty přechody v ruskou sou uplně klasika :(

Kadel
o 09.04.2014, 22:05 | hawai
4:40 a děti hodně smutný
o 09.04.2014, 22:07 | walish
Neuvěřitelná lhostejnost těch lidí, kteří jedou kolem, případně to přímo natáčí. Jinak samozřejmě je to hrozné, ale když už se něco stane, tak je třeba pomoct.
o 09.04.2014, 22:17 | Woko_O
Nejhorší na tom je..že je to hned..ani si neprdneš..
o 09.04.2014, 22:31 | Jozzo
né že by neby, ale jak někdo vleze náklaďáku před čumák když stojí, tak se nemůže divit...
o 09.04.2014, 22:31 | xSam
Opravdu zoufalost, nebyl jsem schopny to dokoukat....
Proc ja kkt koukam na takovy veci:-(
o 09.04.2014, 22:34 | xSam
Od té doby co jsem otec a vidět jak velice rychle se to může změnit, je opravdu šílený, fuj.
o 10.04.2014, 07:25 | Atrey
nedokoukal jsem, nehody s dětma jsou strašný. Asi už nepustím prcka přes silnici.
o 10.04.2014, 07:40 | Milhauzz
Od tý doby co jsem taťka, tak tyhle videa už překousávám hodně těžko. Přiznám se, že sem to nedokoukal a musel sem to vypnout. Ještě před lety bych na to čuměl s apatií.
Teď si tak nějak uvědomuju, jak mi to říkal otec, když sem před 15ti lety novej řidičák: "auto je tunová zbraň, uvědom si to". Jenže tenkrát se člověk cítil nesmrtelnej a tak nějak to sice bral, ale ne zas tak úplně vážně jako teď. Když si vezmu co sme s autama dělali (hrabačky, rychlost, hodiny na trávě atd) tak bych si i zpětně naliskal. Úplně trnu, jestli tohle bude někdy dělat moje pokolení. Brr. No a pak si nedej.
o 10.04.2014, 09:24 | HIGHTOWER
Jen co jsem to dokoukal v mobilu v autě, tak nám na naši zelenou a jejich červenou pro chodce vlezla ženská se 2 dětmi kolem 6-7 let a to na 4 proudovce kde je 70 km/h a na zatroubení ukázala fakáče. Kdo chce kam...

Ty děti a nejen ty masakr, ale jak bylo vidět, většinou chyba dospělého, dítě pouštět jako první do silnice nebo na tom kole/odstrkovadle, to je demence. A nejhorší asi ten bílej Chevrolet bo co to bylo, sejme člověka na přechodech, táhne ho kus pod autem a popojede, zastaví, stále ho má pod autem, rozjede se a ujede kdy už bych řekl mrtvola vypadne z podauta ještě po x metrech...
o 10.04.2014, 09:35 | Petura | Upraveno: 2014-04-10 09:35:54
ty srážky s chodci (hlavně dětmi) jsou vážně humus :(
o 10.04.2014, 09:55 | relax
Nic hezkýho, ale pud sebezáchovy některejch těch chodců je 0. A pokud vběhne rodič s dítětem na x proudovou silnici mimo přechod, tak už k tomu neni moc co dodat.
o 10.04.2014, 13:44 | 323Marty
Tak v práci si to nepustim a když čtu ty komentáře, tak nejspíš už ani doma. Jako všichni tátové nade mnou. Doma holky 5 a 2 roky, asi bych na to neměl žaludek :o( Každopádně situací, kdy vidim, jak ženská s kočárkem jde k přechodu a třeba nevidí přes stojící auto, tak strčí do silnice kočárek a pak se teprve rozhlídne, toho vidim mraky. Že je za to nikdo nepropleskne :o((
o 10.04.2014, 13:53 | Mr.Scully
Hrozný jsou různý ty čelní nárazy s kamionem apod., kde fakt člověk neudělá nic, protože má půl sekundy na reakci.

Ale ty přechody, to je z 90% chyba idiota (nebo bohužel maminky), který tam vleze (nebo strčí dítě) naprosto bez pudu sebezáchovy.

Nutno říct, že nemalá část těch nehod je dána tím, že v Rusku ty dvouproudovky nejsou nijak chráněny, je to v podstatě dálnice bez svodidel a čelních nárazů jsem z Ruska viděl už tisíce. Tam vládne totální dopravní anarchie.
o 10.04.2014, 16:06 | Horal-11
maj ve zvyku ujíždět od přejetejch lidí....:/
o 10.04.2014, 18:49 | kozlustechnykus
Jen at to vidi co nejvic lidi. Hlavne ty aktivni maminky ve velkomestech. Za volantem, nebo s kocarkem by si spousta z nich zaslouzila asistenta, kterej by je co 10 metru nakopal do prdele. Ja sem si nekde uhnala haranta, tak se ted muze celej svet posrat, protoze ja jdu/jedu.
o 10.04.2014, 19:11 | Marťas1
rusáci jsou prostě bezmozci, takový videí jdou miliony a je to furt to same. lidi maj nasraný v palicích a mnohdy je dopředu jasné, že to nemohlo dobře dopadnout
o 10.04.2014, 21:12 | Proffesor_W
ano, rusáci jsou bezmozci, ale myslíš že u nás nebo jinde ve světě jsou ty nehody jiné? vesměs úplně stejné, akorát to nemá nikdo koule dát veřejně na internet. je to hnus, měl jsem problém to dokoukat a už asi u druhé nehody s děckem mi bylo jasný kam se to video ubírá, ale dal jsem to a za hodně dlouhou dobu mně nic tak hodně neoslovilo jak tohle video. A přesně jak říká kozlustechnykus, ať to vidí co nejvíc lidí. Ať už je viníkem řidič, dítě, nebo jeho dospělý doprovod, tak ve výsledku je to úplně jedno kdo měl zrovna v tu chvíli myšlenky jinde nebo vypnutý mozek, odsere to ten chodec, právo přednosti, zelená na semaforu, nebo přechod pro chodce jsou hezký věci které určují kdo má v tu danou chvíli právo přednosti, ale tto věci to pouze určují, ale nezaručují že to tak bude. Souboj 10ti kilového dítěte versus 10ti tunového nákaďáku má jasného výtěze ať má přednost jakou chce. A přitom stačí jen tak málo, necítit se nesmrtelně, dát si pozor, rozhlídnout se a myslet na to že to auto tam vždycky být může.
o 10.04.2014, 21:50 | Leveler
Hodně smutný a nejvíc ty děti. Když sem viděl ty děti, tak mě bylo fakt dost španě:(
o 10.04.2014, 23:20 | Losky
Tak co jsem tady vyčetl, si to radši pouštět nebudu. Tyhle věci se špatně dostávají z hlavy...
o 11.04.2014, 07:14 | Camča_v
Jsem taky rodič a po dočtení až sem vím jistě, že tohle video si taky nepustím.
o 11.04.2014, 07:41 | X-sat (M)
brrr
o 11.04.2014, 10:33 | Rustapha-659
Hrozný a je už celkem jedno jestli děti a nebo dospělí... :-( jak už bylo řečeno..je to fakt okamžik ani nestihneš říct doprdele...úplně mám z toho husinu.Každopádně ač je to hodně drsný tak si myslím,že by to měli pouštět v autoškolách aby si novořidiči uvědomili s čím zacházejí a že by podle toho měli dávat pozor...speciálně ty přechody s dvěma pruhama jsou přímo ukázkový..
o 13.04.2014, 10:03 | Losky
já bych spíš zavedl něco podobného jako je na moto. Prostě od malého výkonu až po neomezené a né že v 18 si kluk koupí auto s 300 koňmi se zadohrabem a pak se předvádí ve městě za bílého dne...:(
o 13.04.2014, 14:33 | vomy7 | Upraveno: 2014-04-13 14:34:10
Losky: tohle si myslim neni reseni, i s autem ktery ma 70 koni se da jet po meste 100km/h a zabit 5 lidi... Cely je to jen o tom co maji lidi v hlave.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4154 sekund.