Navštíveno 2573x

Mám problém s jedním eshopem. V půlce února jsem si objednal na eshopu www.levnepolykarbonaty.cz polykarbonat na skleník za cca 15000 Kč. Po telefonické dohodě mělo být dodání do tří až pěti dní od zaplacení (platba předem kvůli řezání). Zaplatil jsem předem a čekal, týden nic, tak volám a už to začalo, máme problémy s dodavatelem, řešíme to, zavoláme Vám zpět. Nikdo nezavolal, pak nebrali telefon. Když jsme se nakonec dovolali z jiného čísla, tak z nich vypadlo, že termín dodání budou vědět "za tři týdny" (řikám si co je to za kravinu). To jsem odmítl, jelikož jsem potřeboval polykarbonat co nejdříve, ať mi tedy vrátí peníze. Prý mi zavolá jejich účetní a domluví se na vrácení, čekám nic, po delší době jsem se dovolal a oni, že mají na vrácení určitou dobu, říkám si to je normální, ale po dvou týdnech, kdy se neozvali jsem se jim tam na několikátý pokus dovolal, a bylo mi sděleno, že pokud chci vrátit peníze, předloží mi splátkový kalendář, že těchto lidí je víc co jim dluží a že prý mi to do konce roku zaplatí. Odpoledne jdu volat právníkovi, osobně bych se s nima soudil, je ale otázka, jestli z nich dostanu vůbec něco a jak dlouho to bude trvat. Jestli není lepší přistoupit na daný kalendář, popř. si u nich vyřvat zkrácený např. na max. půl roku, taky se může stát, že budou chvíli platit a po pár měsících přestanou a stejně to půjde k soudu. Uvidíme co na to právník. Podle mých zkušeností, se bude chtít určitě soudit :-) má z toho prachy, jak by jste postupovali vy?
Takovi zmrdi nemaji co podnikat, pak aby se clovek bal zaplatit i zalohu u neceho na miru.
Děkuju za postřeh. Chtěl jsem taky objednávat.

09.04.2014, 11:01 |
CRK Asi bych přistoupil na ty splátky, ale zároveň podnikl další kroky. Policie, čoi, právník...
Není zač, pak jsem objednal u
[ Link ] v pondělí zaplaceno, poslal jsem jim print s příkazem, a ve čtvrek mají rozvoz jižní čechy, tak jsem to měl ráno doma, ty mohu doporučit

09.04.2014, 11:10 |
CRK A hod ty informace na nějaký stránky o podvodnicich, at dal neokradaj
hele třeba si jen nebyl doma a přepravce to rozlámal:D
[ Link ]
Proboha uz jen ta adresa levneneco me rika jdi pryc. Taky nechapu jak muze nekdo platit predem firme ktera nema zadne zazemi no a do tretice zajdi naheureku uz tam muzes videt kolik lidi melo problemy s dodanim cca 1-2 mesice to je dalsi vec co by me odrazovala od nakupu natoz platba predem.
to axetom: jasny, aby to nemusel vozit zpatky :-) mno 63 metru čtverečných, to by měl na dlouho :-D
to Downland:
1. Znám x "levných" eshopů které jsou solidní a vše u nich funguje. Nevím ale hodnotit kvalitu firmy dle jména mi přijde troku divný.
2. Rád bych viděl jaká firma ti bude řezat přesně rozměr co potřebuješ aniž by od tebe měla jakoukoli záruku, že to zaplatíš, nebo převezmeš, dělam teď ve dvou shopech a pokud něco děláš na míru tak vždy platba předem, co s tim pak budeš dělat když to nikdo nepřevezme? Pro tee jako firmu jsou to pak částečně vyhozený peníze za materiál.
3. k heurece, já to řešil v první polovině února, samozřejmě, že jsem měl heureku pročtenou, špatný recenze se tam ale začali objevovat, až když jsem měl už dávno zaplaceno, navíc měli celkově asi 97 procent což bylo slušný.
Evidentně ta firma ale ještě pořád nekrachla a nějakým stylem funguje, protože mají od lidí pořád kladný hodnocení, takže nějaké zboží stále dodávaj.
Platba predem ano, ale ne v plny vysi.
Vychcanci jsou na obou stranach.
Kvuli 15K bych se rozhodne nesoudil.

09.04.2014, 15:09 |
AR hlavne co ti pomuze soud? pokud firma nema prostredky tak si s tim papirem muzes vytrit tak akorat prdel a i tak to bude stat za hovno ;)
nesedi taky v Libocký na Praze 6?
hezký počtení :D
Milý pane Jaroslave Ovesný z Brumova - Bylnice,
váš intelekt asi není zcela v pořádku, když jako podpis použijete slovo "nasrat" !!
Objednal jste si PLNÝ POLYKARBONÁT a na základě toho vám byla nabídnuta cena dopravy, která nepřevyšovala standardní cenu konkurenčních přepravních společností, naopak Vám byla cena upravena na nejnižší možné minimum s ohledem na vzdálenost a především křehkost a náchylnost objednaného materiálu na jakékoli poškrábání.
Objednávku jste zrušil z důvodů drahé dopravy i přestože jste naprosto nebral v úvahu výše uvedené aspekty proč nemůžeme spolupracovat s každým přepravcem s kterým možná máte zkušenost vy sám osobně.
Naše materiály potřebují opravdu zvýšenou opatrnost při přepravě a váš "vylitý" vztek v této recenzi bereme pouze jako emotivní výplod vaší nespokojenosti.
S pozdravem Levné Polykarbonáty