Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Tassimo rada (problém?)

o Navštíveno 1323x o
o 09.04.2014, 07:54 | KyklopDLS
Ahoj všem, vyhráli jsme přístroj Tassimo, nepoužitý nově rozbalený. Koupili jsme si horkou čokoládu origo tassimo, ale nezdá se nám přístroj. Když pominu, že z jedné kapsle je tak necelá decka nápoje, tak hlavně nápoj je totál bez chuti a po vyjmutí kapsle je ještě víc jak polovina obsahu stále v kapsli. Nejpříjde mi tohle jako normální. Má někdo zkušenosti? Jelikož nelze na něm nic upravovat, tak nevím... Díky za postřehy

o 09.04.2014, 08:54 | Only_One
mělo by to nadojit 225ml takže reklamace přístroje
o 09.04.2014, 09:56 | KyklopDLS
otázka u koho reklamovat, tím že to byla "výhra" tak není záruční list ani neznám původ prodejce... :(
o 09.04.2014, 10:44 | Only_One
a jiný kafe to dělá v pohodě? zkoušel si něco jiného?

o 09.04.2014, 12:22 | KyklopDLS
zatím jsme zkoušeli horkou čokoládu Milka, kafe jsme zatím nekoupili. Jen mě zaráží, že kdekoliv na nádraží v automatu dostanu více a hlavně chutněji za stejnou cenu.

o 09.04.2014, 15:43 | Only_One
no každému chutná něco jiného. Já doma nemám Tassimo ale Crupse a nějaké kafíčka jsou dobré nějaké nám nechutnají a jejich čokoláda - Chocochino či jak to mají označené nám chutná hodně, někdo zase by to nepozřel.. Ale to množství je divný. Klidně je možné, že špatně čte čárkovej kod a nebo byl spatně vytištěnej na etiketě té kapsle. Tohle neregulovatelné zařízení bohužel nedává moc šancí na zjištění. Taky je možné, že si třeba koupil nějakej padělek kapsliček.. už i ty jsou na prodej :-( nezbyde ti nic jiného, než zkusit jinej nápoj a pokud nebude ani ten ok, tak holt popelnice s tím křápem a koupit jinej přístroj.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.307 sekund.