Navštíveno 1332x

Ahoj všem, vyhráli jsme přístroj Tassimo, nepoužitý nově rozbalený. Koupili jsme si horkou čokoládu origo tassimo, ale nezdá se nám přístroj. Když pominu, že z jedné kapsle je tak necelá decka nápoje, tak hlavně nápoj je totál bez chuti a po vyjmutí kapsle je ještě víc jak polovina obsahu stále v kapsli. Nejpříjde mi tohle jako normální. Má někdo zkušenosti? Jelikož nelze na něm nic upravovat, tak nevím... Díky za postřehy
mělo by to nadojit 225ml takže reklamace přístroje
otázka u koho reklamovat, tím že to byla "výhra" tak není záruční list ani neznám původ prodejce... :(
a jiný kafe to dělá v pohodě? zkoušel si něco jiného?
zatím jsme zkoušeli horkou čokoládu Milka, kafe jsme zatím nekoupili. Jen mě zaráží, že kdekoliv na nádraží v automatu dostanu více a hlavně chutněji za stejnou cenu.
no každému chutná něco jiného. Já doma nemám Tassimo ale Crupse a nějaké kafíčka jsou dobré nějaké nám nechutnají a jejich čokoláda - Chocochino či jak to mají označené nám chutná hodně, někdo zase by to nepozřel.. Ale to množství je divný. Klidně je možné, že špatně čte čárkovej kod a nebo byl spatně vytištěnej na etiketě té kapsle. Tohle neregulovatelné zařízení bohužel nedává moc šancí na zjištění. Taky je možné, že si třeba koupil nějakej padělek kapsliček.. už i ty jsou na prodej :-( nezbyde ti nic jiného, než zkusit jinej nápoj a pokud nebude ani ten ok, tak holt popelnice s tím křápem a koupit jinej přístroj.