Navštíveno 2161x

06.04.2014, 19:09 |
KAJEL Zdravím dokázal by někdo objednat tyhle boty?potřebuju dvoje a kolik by vyšla doprava,díky moc.
[ Link ]

06.04.2014, 21:17 |
KAJEL samo sebou že nějaká ta odměna by za to byla
Na Amazonu je docela drahá doprava :(
Každopádně registrovat se tam a na paypalu je na půl hoďky, vyřešíš si to sám a ušetříš ;)
Hele jsem tam regnuty a klidne ti to objednam, pokud na tom vyslovene trvas :)
Já tam teda vidím $37.10 a FREE Shipping, takže pošta zdarma.
Si to naklikej do košíku a vidíš hned
Boty 789 Kč
Pošta 438 Kč
DPH 21% = 312 Kč
Celkem 1797 Kč, doručení za dva týdny.
A teď mi řekni, proč si to nekoupíš v ČR za 1765 Kč
[ Link ]
Jak si můžete kupovat boty bez zkoušení? To mě hlava nebere.
Leveler: free shipping ano ale ne po celem svete, jak pise Mr.Scully :)
Nevšim sem si, že to není free po celém světě.Jen sem mrkl a mazal zase pryč.Moje chyba:)
Amazon do ČR nemá free shipping snad nikdy :-) Jsou to vždycky pálky a vyplatí se to jen v určitých případech, kdy ta věc fakt nejde v ČR sehnat nebo je to něco specifického. Já tam nakupuju málokdy.
Jinak boty bez zkoušení jsem párkrát kupoval a nebyl to problém. Prostě mám velikost 44 a ta mi sedí vždycky. Spíš je to o tom, že je lepší ji zkusit, jestli je obecně pohodlná, třeba u tenisek bych to neřešil, ale u nějaké outdoorové za trojku už jo.

07.04.2014, 11:01 |
CRK Jenže tohle jsou boty na sport, takže fakt bez zkouseni? :)
Závidím, že někomu sedí 1 vel od různých výrobců. Pumu mám 46, starší Baťa 46, novější 47, brusle Botas 46, Adidas 49,5, Salomon 46, jooo, ať žije "universální" číslování...
Na Amazon si leda počkat, až bude fungovat tady u Prahy

07.04.2014, 12:11 |
Rudi případně to typickej českej vychcánek udělá tak, že si obuv zkusí někde tady a pak to objedná z netu

07.04.2014, 16:08 |
Bucci ... vidíš, kdyby nebyli v Brně kreténi, mohl si to mít za pár do druhýho dne ;-)

07.04.2014, 16:09 |
Bucci ... teda, až by byl sklad hotovej

07.04.2014, 16:14 |
CRK a ještě by to přiletělo dronem, viď? :)

07.04.2014, 16:25 |
Bucci CRK: hele tohle je uplně jedno, v případě, že to nebude Česká Pošta (páčto mi chodí z ebay balíky rychlejc z Hong Kongu...)

07.04.2014, 16:46 |
KAJEL díky za komentáře ale bohužel tyto boty tady v ČR nemůžu nikde sehnat v mojí velikosti,ani na té stránce co posílal Mr.scully. Mě právě taky většinou sedí jedno číslo bot a hlavně to mám na hasičský sport takže v tom budu běhat jen pár vteřin takže v tom bych problém neviděl a jak by se změnilo DPH a pošta když bych objednal dvoje ty boty? V Amazonu se nevyznám takže to neumím najít :-(