Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nefungují mi budíky (Android)

o Navštíveno 6255x o
o 04.04.2014, 21:15 | Mr.Scully
Před pár týdny mi přestal fungovat budík na telefonu (název aplikace asi není podstatný). Projevuje se to tak, že budík zvoní pouze ve chvíli, kdy je odemčený displej. Takže budík má zazvonit v osm, já vezmu telefon do ruky ospale v půl desáté, odemknu displej a přesně v tu chvíli začne teprve budík zvonit. Což je úplně k ničemu :-)

Myslel jsem si, že je to danou aplikací, tak jsem si stáhnul asi tři další, ale chovají se stejně. Ani jeden nezvoní, kdy má, ale až poté, co odemknu obrazovku.

Nenašel jsem žádné nastavení, které by to odblokovalo. Jediné, co jsem s telefonem v posledních měsících dělal, byl update Androidu na 4.3, ale nemyslím si, že by to časově odpovídalo tomu, kdy přestaly budíky fungovat. Kde může být jaké nastavení, které jsem přehlédnul? Režim STAMINA (který vypíná bluetooth, data a další věci) s budíkem přeci souviset nemůže, ne?

o 04.04.2014, 21:19 | walish | Upraveno: 2014-04-04 21:21:35
A kterou Xperii máš? Jinak zkus se podívat, jestli nemáš budík vypnutý v tichém režimu, pokud teda máš zapnutý tichý režim

EDIT: Ještě mě napadlo, nemáš tam nějaký "task killer" nebo tak něco?
o 04.04.2014, 21:25 | Downland
Factory reset kdyz nepomuze prehrajes romku je to prace na 10 minut.
o 04.04.2014, 21:32 | Mr.Scully
Resetu bych se fakt rád vyhnul :-)

Mám Xperii T. Taky předpokládám, že ty budíky budou prostě vypnuté v tichém režimu, ale nevím přesně, kde to hledat. Přímo v nastavení budíků jsem to nenašel, resp. donedávna mi to fungovalo, takže to musí být někde v nastavení telefonu podle mě.
o 04.04.2014, 21:46 | walish
Když klepneš na hodiny, otevře se ti nabídka, kde jsou hodiny a dole časy budíků. Takže klepni na čas budíku a dole je možnost "budík při tichém režimu" ;)
o 04.04.2014, 21:57 | Mr.Scully
Tam to zaškrtnutý mám ;-) "Přehrát budík při tichém režimu zařízení". Nevím tedy, jestli tenhle defaultní budík ovlivňuje i chování ostatních nainstalovaných budíků, ale tady to zaškrtlé prostě mám...
o 04.04.2014, 22:04 | walish
No a ten default budík ti taky nefunguje? Nebo proč máš na budík appku?
o 04.04.2014, 23:07 | Mr.Scully
Protože se mi ten default nelíbí :-) A appka mi fungovala doteď dobře. Zkusím tedy ještě ten default budík, mám pocit, že taky nešel, ale ještě to ověřím. Ale jinak mi docházejí nápady, co (kromě resetu) kde zkusit za nastavení...
o 04.04.2014, 23:47 | Dr.T
Můžeš vymýšlet co chceš, je to bug Xperia rom 4.3, pomůže jedině návrat na 4.1.2. Já taky proto zůstávám na Téčku na miui, dnes vyšla nová verze 4.3 od darklorda, ale čekám na reakce, zda je to odstraněno
o 05.04.2014, 01:22 | Mr.Scully
A do prdele :-) Takže jedině doufat v nějakou brzkou 4.3.1 nebo tak něco, jo? Já jsem updatoval až po pár dnech, kdy nikdo nehlásil žádný bug, ale tohle se tedy evidentně projevilo tak... jdu o té 4.3 něco vygooglovat.
o 05.04.2014, 05:03 | Dr.T
Podívej se na Xperia.cz. Bug restart na dobíječce a nefunkční budík
o 05.04.2014, 11:43 | Mr.Scully
Tak jsem na to asi přišel :-) Důvod byl prozaičtější. Ač mi nefungovala žádná externí budíková aplikace, tak standardní budík ano. Předpokládal jsem tedy, že to bude nějakým nastavením v telefonu a ukázalo se, že 4.3 má defaultně ve STAMINA módu (šetření baterie) vypnuté opravdu VŠE. Zatímco v Androidu 4.1.2 budík fungoval i v režimu šetření baterie, tak ve 4.3 už se musí každá aplikace explicitně povolit. Takže to vypadá, že problém byl vyřešen :-)
o 05.04.2014, 11:53 | Downland
heh dobry no zlata miui rom :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3066 sekund.