Navštíveno 2789x

Má někdo zkušenosti se slim pračkou?
Všude se dočítám, že i ty sebelepší stojí stejně za prd, ale mě se bohužel větší jak 60x40 cm nevejde.
Díky.
dotaz ideální pro muSlima :-)
Jen ještě dodám, že na ceně nějak extra nezáleží a mám zájem pouze o přední plnění.
Par mesicu zpatky jsme koupili Electrolux EWS1254EDU a zatim spokojenost. Je to teda 60*45
My máme doma tohle
[ Link ] Prej to pere a ani to moc nedělá kravál.Nevim já se v těhlech kravinách nevyznám.Byly sme jednou s přítelkyní někde v obchodě a líbila se jí tak sem jí koupil.
Odověděl sis sám, takze defakto je to jedno. Pokud by jsi mohl s horním plněním bylo by to asi o něco lepší.
Kuchta, zajímalo by mě jak by jste tam těch 7 kilo prádla narvali :) Některé ty popisy výrobce jsou opravdu k smíchu
Tweety_xx:Nevim.Já stim neperu. :-D

03.04.2014, 14:00 |
Pekys Měl jsem léta létoucí Bosch, 40cm a kromě toho, že se do ní vešlo méně prádla (3,5kg), než se vejde do současných praček (až8kg), tak spokojenost. V podstatě ještě doteď šlape u ex, prala dobře, i s 2 dětma jela docela často, a samozřejmě z pohledu dnešních praček byla hlučnější, ale dnešní motory budou zase o něco jinde. Měli jsme přední plnění, protože horní prostě nesnáším, a nemůžu na ni říct půl slova, jen je prostě omezená objemem. Jinak si myslím že to bude srovnatelný, jako klasika.
Kuchta jj jasne. Ona nemusi byt spatna na prani pro dva lidi. Ale myslel sem to spíš tak co výrobci u těchhle domácích praček jsou schopni napsat a co jim spousta lidí je schopná uvěřit.
Pekys: To je to o čem mluvím. V čem je dnešní kapacita jiná? Ono se něco změnilo, že dříve bylo 3,5 kg a dnes až 8 a buben je furt stejný?

03.04.2014, 14:05 |
Pekys | Upraveno: 2014-04-03 14:06:51
Já nevím, porovnávám 40 a 60cm. nekoukal jsem do toho odkazu, ale pořád tak nějak počítám, že 8kg se vejde do klasiky. Když jsem ale do tý slim narval půlku potahu z matrace, kterej když se nacuc vodou, tak měl těch 8kg jako prd, tak to taky dala, jen u toho trochu úpěla. Spíš je to o tom, na jakou zátěž jsou dimenzovaný ty motory, řemeny apod. Ale v tom se nevyznám, takže je to jen domněnka.
Jenže ty objemy jsou kg suchého prádla. To je ten zásadní rozdíl.

03.04.2014, 14:25 |
AR Kamil: do našeho mikrobytu se jiná nevešla a tak se před lety koupila obyč Amica tušim kolem 5t. A slouží do dnes s jednou závadou a to prorezivělé topné těleso co se projevilo o vánocích. Pravda nenarveš tam tatrovku prádla, ale pokud nepereš pro armádu tak se to dá.
máme tuhle slim od LG
[ Link ] resp starší model a bez problémů. jsme dva s malým dítětem a s ka
Díky za názory, něco vyberu a pak poreferuju.
Nakonec jsem vybral tuhle
[ Link ] Díky za rady.
luke lg se dělaj jen 440-450 ve slim což mu nestačilo:-)
elektrlux dobrej dělá se i ve verzi 5kg 380mm a time manager super věc. klasika bosch 400mm slimky jsou dobrý
Kallin: LG 44 cm má po přeměření 48 cm.
Řešil jsem konkrétně tuto
[ Link ]
kamil07 jj některý jsou vepředu vypoulený tam je rozměr u každýho modelu jinak:-)