
Navštíveno 3381x

Hledá se tu mrkev apod.. Tak já bych potřeboval pomoc kde seženu tuhle krabici.. Díky..

kupuju v německu... tady v čr jsem tohle krabicový provedení nikde neviděl.... :(

01.04.2014, 20:56 |
Only_One | Upraveno: 2014-04-01 20:57:54
globus. Tam ji maji v litrový krabici - tedy alespoň tam bývala
Myslím že sem něco takovýho zahlídnul v Žitavě v kauflandu nebo něčem podobným.
A nie je to lepšie spraviť doma, originál? Robievam to tak 1-2x mesačne a okrem času stráveného u toho (= cca. hoďka u hrnca) nevidím dôvod prečo to nerobiť občas :-)

02.04.2014, 07:47 |
AR ser na krabici a zajdi za českou celebritou Láďou Hruškou a on ti poradí jak chutně a hlavně levně to vyrobit za pár minut a zapojíš do toho i děcka ;)
Jako muSlim, udelat doma a vyladit dle chuti. Je to snadny a dobry.
jj, přesně. Doma bez Éček a prakticky s čím chceš - džemem, kouskovým ovocem, ovocným pyré, karamelem, skořicí, sladší, méně sladkou...
Jj asi to dopadne,že budu dělat doma.. Kupoval sem dříve v globusu jedinej obchod kde jsem dříve sehnal.. Ted naprosto nikde.. Albert,Tesco,Globus,Kaufland,Lidl..
Třeba tě chtěli jen nasrat tak to stáhli z nabídky :-D
a recept s presnym navodem by nebyl...taky bych pro srandu zkusil...kamarad na tom pred lety ujizdel :-D

03.04.2014, 08:09 |
AR radaman: internet ti nefunguje?
Jako AR zkus někco od Ládi Hrušky.. :-D

03.04.2014, 18:43 |
Lucni.konik | Upraveno: 2014-04-03 18:46:46
Tak já ji dělám tak, že využívám nepřilnavej povrch - teflon. Vemu rýži, nasypu do hrnce, zaleju mlékem a přihodím dva tři špalíčky skořice. Nechám ohřát a nechávám probublávat, postupně jak se rejže vaří, tak houstne, tak dolévám mléko nebo šlehačkou. Když se rýže "uvaří", tak teprve dolaďuju cukrem, či medem. Lze servírovat, ozdobit ovocem. Nebo dělám ještě to, že nakrájím na kostičky banán, vemu rozinky a jabko na kostičky, smíchám, hodím na pekáč a nechám chvilinečku v troubě zatáhnout.
Doporučuju na vaření rejže teflonovou nádobu, páč v ocelový, či jinak kovové nádobě se to sec-sakwa-kuwa chytá a připaluje. To vaření je spíš o citu než kolik čeho odměřit. Proto dám na začátku méně mléka a postupně jak míchám, tak vidím, jak to houstne a pak přilévám, tak, aby to bylo ještě stále husté, když se rýže udělá.
Ještě ke konci vaření je taky moc dobrý, když se do tý rýže zašlehá pár kostiček másla.

04.04.2014, 12:04 |
tappaja | Upraveno: 2014-04-04 12:07:54
Nebo muzete vzit mlekovar, tam se zarucene nic neprichyti... Ale nejsem si jistej, jestli se tam dosahne te spravne teploty.
AR a Collin: Jen počkejte příští bitka na pískovišti :-D
Lucni.konik Ď ;-)
recepty na nettu jsem už před otázkou proběhl a právěže:
1. někdo vaří rýži normálně ve vodě
2. někdo vaří rýži poloviční dobu ve vodě a pak v mléce
3. někdo vaří rýži celou dobu v mléce jako Lučni.konik
dělá ještě někod jinak?
Tahle ryze se tu uz neprodava,sice byla celkem dobra,ale tech jednoduchejch cukru tam preci jen bylo dost,nejlepsi je si udelat domaci.
Já vařím rýži přímo v mléce, aby tam byl ten škrob, co se z rýže "uvolní". Když se vaří rýže ve vodě a pak hodí do mlíka, tak to není ono. To je jen o tom, že si někdo ušetří práci s hlídáním toho vaření rýže v mléce.
Lucni.konik, udělej k tomu fotky a můžeš to poslat Darylovi jako článek, prý nabízí až 1.000,-Kč :D
[ Link ]
tak to jsme měli začít tenkrát tím bramborovým salátem :-))
Lucni.konik: Ď ;-) zas jednou si pripadam jako na foru ;-) zeptam se a dostanu odpoved z vysvetlenim...tak tedy zksim...sacharidu pozehnane :-D
jojo, není zač. A nejlepší je to dát dětem k večeři...a posypat jim to i kakaem. To pak řáděj jak naspeedovaný klidně až do půlnoci :-)