Navštíveno 1583x

26.03.2014, 20:50 |
hawai než povezu sporák na reklamaci, tak to zkusím tady, jestli někdo neporadí. Sporák je fungl novej, ale nejdou mi dva hořáky. tedy jdou-nejdou.
Hořáky se zapínají tak, že otočim knoflíkem-plyn nejde. zatlačím na knoflík a spostí se plyn a zároveň piezo. knoflík pustím a hořák hoří. Takhle mi dva hořáky fungujou ok. ale druhý dva ve chvíli kdy pouštím stlačený knoflík, tak se zároveň vypíná i plyn (což by nemělo) a hořáky zhasnou. nějakej nápad co s tim? nechce se mi být měsíc bez sporáku než se vyřídí reklamace

26.03.2014, 20:53 |
tesil No co vim, melo by to tak delat, alespon driv tam byvala nejaka tepelna pojistka, ze jsi musel po zapaleni jeste chvili drzet. Pokud to delas a i pak zhasina, tak bude asi problem v tech pojistkach.
Je tam hlidani plamene, musis to drzet treba 5 vterin, nez se to nahreje a plyn muze proudit. Ale to asi vis.
Pokud se vypina plyn, tak asi nejak zlobi to hlidani plamene. Myslim, ze kazdej plynar, co pripojuje sporaky, by moh vedet.

26.03.2014, 20:59 |
hawai o tom že tam jsou teplotní pojistky vim, a i když držim čudlík zmáčknutej minutu-dvě, tak i tak zhasne. přitom druhý dva hořáky hořej hned. takže závada asi v těch pojistkách. myslel jsem jestli nebude mít někdo jednoduchej návod co udělat nebo co zkontrolovat, abych nemusel vést sporák rovnou na reklamaci a být bez něho

26.03.2014, 21:06 |
tesil No pokud je v zaruce, tak bych do nej nehrabal, ale zavolal bych si rovnou servisaka, kde delaji pro dannou znacku zarucni servis. Nikam bych nic nevozil.
Jaky vozit na reklamaci ? Zavolam prijede borec,opravy.....pokud ne tak odveze pripadne zapujci nahradu.

26.03.2014, 21:11 |
tesil Hosi, vy jste dneska nejaci pomali...:-)

26.03.2014, 21:21 |
hawai Dneska už jsem taky nějak přejetej a tahle možnost mě ani nenapadla :-D dík hoši. Já už bych s tim jel zpátky do okay