Navštíveno 2760x

ja toho moderatora žeru :-D ten to dava neuvěřitelným zpusobem :-D
mě těch 320km/h nepřijde jak nějaká cifra, ze které bych si měl sednou na zadek.. nebo co na tom bylo tak extra že to stálo 10mega?

26.03.2014, 21:36 |
macek jako Only_One

26.03.2014, 21:40 |
tesil Tak rikal, ze je to priskrceny a jak jsem to pochopi, ze to auto tu rychlost udelalo s prstem v prdeli a tam, kde si jiny supersporty o tom muzou asi nechat zdat.
a hlavne na ledu a tu rychlost drzelo nejakou dobu, tusim 1km tam a 1km zpet :) Jsou opet v Gunisove knize rekordu :)
Myslim ze s audi tu clovek neuspeje i kdyby byla ze zlata a padaly ji z vejfuku eura :)

26.03.2014, 22:34 |
CRK vondto: je to přesně naopak, do audiny padaj eura a často i to zlato... :D
Jak do ktery :D ja do ty moji za 3 roky a 100t km nenacpal krome spotrebnich veci ani euro :D
Toho se nebojim, mam jeste poctivou klasiku :-)

26.03.2014, 23:11 |
CRK vondto: tak to máme tu samou... od koupě žádnej větší problém :)
.

27.03.2014, 06:44 |
tesil Kdyz jsme u tech Audin, kamos ma 3.0TDI quatro, automat, kupoval to ve 2009jako novy a ted najeto 250.000
Za tu dobu jezdi a jezdi, vcetne uplnych cukacek, a meni jen olej a delal brzdy.
Taky nemam koncerny rad, ale tohle auto vidam denne a to auto fakt funguje na 100 procent.
Mozna bude problem v tom, co si kdo koupi a kolik stovek tisic to ma stoceny. Pak se divi, co vsechno se posere ve 165.000, kdyz to auto ma uz najeto pres 500.000.
Viz prihoda s taxikem ve Franfurtu, kdy po usednuti do A6, byla vsude citit novota, svetla kuze uplne jako nova, proste vsechno. Kdyz se taxikarovi ze slusnosti auto pochvalilo, ze ma hezky novy auto, odpovedel jen, ze neni nove a ze uz ma skoro rok. Pri pohledu na budiky na nich svitilo krasnych 240.000. Kdyby to auto nekdo vzal a stocil na 20.000 tak mu to snad vsichni budou zrat a libovat si, jakou to predvadecku koupili.
Vysvetloval, jak se na aute stridaji tri ridici po 8 hodinach 24 hodin denne a 7dni v tydnu.
Přesně jako tesil! Taky koncern moc nemusim, ale faktem je, že máme v portfoliu takovejch audin, který najížděj za 3 - 4 roky hodně přes 200.000km a neni s nima nad rámec běžné údržby naprosto nic. Jediný co, tak ta běžná údržba je o něco dražší, než BMW nebo Mercedes. Jenže pak takový auta prodáváme s naprosto jasnou historií a nikdo to nechce, protože to má hodně najeto. Přijdou bazary, koupěj to od nás za směšný peníze a prodaj a nám pak volaj lidi jako bejvalýmu majiteli, že jim v 80.000km odešla spojka, vstřiky, turbo.... a chtěj od nás nějakou nápravu. Dokud budou tady lidi naprostý idioti, tak se nedá nic dělat!

27.03.2014, 10:36 |
macek Na ja znam zase opacnej pripad:-)) kamos v roce 2009 kupoval funglovku A6ku u exnera cenofka 1 250
000kc ve 100tisicich km delal prevodovku a pak to zaclo vsechno se srat:-))Turbo ve 130tis pak egr vstriky a na konec pred vanocema daval jinej motor dneska ma najeto 190ti a je na to tak nasranej ale nechce se mu to davat nekomu za kilo kdyz do toho nacpal tolik prachu

27.03.2014, 11:03 |
Chris lenze ten tvoj kamos nedaval tomu stale kakao a nedochladzoval turbo atd. ?
Oddělat převodovku, turbo a nakonec i motor během 100.000km umí každej :o)
Ba ne, stát se může opravdu ledacos, ale jsou to promile případů. Moje auto taky dostalo v 82tkm uplně novej motor a to je atmosfera V8. Chybička se vloudila, ale i po čtyřech letech to BMW udělalo na 100% kulanci!

27.03.2014, 11:27 |
macek Jj proste mel smulu a audi prej u nej uz nikdy:-))
Já měl a6 c4 2,5 tdi, najezd 420 tis km a spokojenost, oper jsem si poridil a6 c5 ale 2,8 benzin a max spokojenost, auto mam roka a krom brzd a oleju temer nic a to ma nabehano uz 320 tis a jede celkem statne stale :))))
Moje dalsi volba bude urcite opet audi, kazdej si stoji za nejakou znackou.