Navštíveno 3913x

Nejsem kdo ví jakej ptáčkař, on spíš tchán je do toho blázen a moje žena to chytla po něm. Nicméně začínám zjišťovat, že se na to pěkně kouká a je to takový spestření všedního dne. Stačí si uvařit kafe, dát židli před voliéry a jen tak blbě koukat. Uklidňuje to :)
Dokončená a prázdná:

Zleva: 3 chovné páry zebřiček.

Uprostřed andulky.

A vpravo korely a holoubci.

21.03.2014, 08:56 |
Crimson | Upraveno: 2014-03-21 08:58:08
jojo pěkné, mám pro to slabost, prošel jsem si tím, podobná voliéra, budky, mladé .. několik let
jen to železo mi k tomu nesedí, měl jsem něco takového

Dřevo je hezčí, to máš pravdu. Ono se to mělo tak, že se tchán nabídl, že vše udělá a já budu jen pan "Lorenc" :) Tak sem se nenechal přemlouvat. Zahrada veliká, tak proč ne. Kdo ví, kde to bude za pár let. Ono kdybych to měl ještě upřesnit, tak to vzniklo spíše manželským kompromisem; já mám autohifi, žena papoušky :)
A komu to dělá větší kravál? :)
no pokud jsou to db drag papoušci... :-)
Mil: tam je budeš nechávat přes zimu?
Kolik máš celkově takového dravého ptactva?
Mam totiž 2x andulky na voliéru velikosti podobné Ozzymu a na zimu jdou domu do klece. Letos byla slabá zima, takže byly venku furt... Když to jde tak jsou prostě venku, dělaj děsnej bordel :)
S kraválem zatím dobrý. Mám na zahradě velký ořech a něj se slítává ptactvo z okolí, jsem na to zvyklej.
Bladzej: Ano, i přes zimu. Hodně ptáčkařů to tak má. Pokud by šlo o nějaké exotické ptactvo, tak tam je situace jiná. To co vidíš na fotkách, to je současný stav. Tchán toho má tak 10× tolik.
moc hezky,taky mam v planu nejakou volierku a osadit ptactvem :)