Navštíveno 3598x

20.03.2014, 12:19 |
xenonman | Upraveno: 2014-03-20 12:20:07
jaký ja Vás nazor? Zatím se přikláním více pro Porsche je tam více místa, výkonově je na tom také lepe,
Audi má lepši design,
výnechávám kolonku náklady na servis,je to jako druhé auto a je tam malý nájezd km
IMHO audi nikdy nebude porsche a na tom bych to postavil :-)
Z pohledu laika můžu říct, že raději Porsche. R8 mi přijde jako bukva auto, doufám, že se nikdo neurazí :). Ale na druhou stranu R8 asi není tak okoukaná a je to větší masírka, takže pózer zvolí R8 před Porsche :).

20.03.2014, 12:23 |
Kamil GT2
R8 je neskutočné delo, na ktoré dosť ľudí zazerá neprávom. Porsche je ale Porsche, kamarát má v KE GT3 prestavané na skoroRS a je to tak nejak iné auto než akékoľvek "iné auto" :-)
Tak tady asi není o čem, ani na vteřinu bych neváhal...
Z meho pohledu ma GT2 vetsi koule, i kdyby byla pomalejsi.

20.03.2014, 13:04 |
Rudi budu souhlasit se zbytkem, taky Porsche!

20.03.2014, 13:15 |
Zdenek (A)
Jaky je rozdil mezi "hovezim masem" a "sojovym masem"? ;-)
Hlasuju samozrejme pro poradnej steak z Zuffenhausenu :-D

20.03.2014, 13:29 |
tj nic proti audi.. a uz vubec proti R8 s V10 ... ale Porsche bude stale Porsche... ale mozna sem trosku zaslepenej tim ze bych rad casem vymenil Rendlika za GT3 RS :-)
Zamozřejmě že Porsche, protože nejkrásnější pohled na svět je z brouka. :-)
To ja bych si spíš kvalitně zašoustal.....
A zadny jiny moznosti nejsou jo? :D

20.03.2014, 14:08 |
Cenda samantus navrhnul třetí možnost, ale já bych byl teda taky spíš pro tu GT2 :-)
za mě taky Porsche
...ale samantus me zase neskutecne pobavil, tu ctu s vaznosti jeden prispevek po druhym, ktery auto by kdo vybral a samantus to tu rozsekne soustanim LOL, fakt sem vyprsk
Kadel

20.03.2014, 14:24 |
clown a neco exotickyho jako ma Tappaja ?? :) pokud pouze toto tak tu G2 .. , pokud v tom jezdis sam, ses pro lidi buzna .., pokud zena, je to devka .., vyber si :))
ono ve finale spousta normalnich lidi radsi tohle nechava doma, krome blbejch automechaniku (bez urazky, to je realita z Dobrichovic) a jezdi nenapadnejma autama .. a to ze je potkam v aute za XX mega je spis nahoda .. :)
trosku me pobavili v Bratislave, kdyz za pekneho dne, v prime time prijel k hlavnimu vchodu sampon kolem 25 s Ferrari .. :)) no machroval, motor do otacek .. a behem asi 10 minut, tam prislo tak 10 - 15 deti, slovy deti, ne pubertaku :)) Zbytek bez zajmu .., tak se sampon sebral a odjel .. :))
Ja si dnes vybral ..
jela tu pani, resp. ridila pani v kostymku .. S-Classe v longu.. , vzadu nejaky pan. Slusna prace :))
Audi bych jinak zavrhl hned, je to takovy gay auto, ale zaroven to porsche je taky takovy, krize stredniho veku, pleska na hlave stazeny okynko a slintani nad osmnactkama v minisukni. Malo testosteronu. Urcite se da najit neco vic sprostyho v te cene.

20.03.2014, 14:56 |
PlusOne | Upraveno: 2014-03-20 14:57:41
Na masírku Audi.
Na okruh Porsche.
A celkem závidím takovéhle dilema :-D
Kua to je ale dilema :o)
Nečekal bych tak jednoznačnej výsledek, ale byl bych prostě taky pro Porsche. A mě se i mnohem víc líbí, je nádherný!
Tak z techdle dvou neni o cem diskutovat :-)

20.03.2014, 16:53 |
gigo Tak asi co ti víc sedne... Jel jsi v obou? Tyhle auta se přeci nevybírají podle toho, jak se komu líbí jejich vzhled :-)
Hodil bych bobek na to, co si kdo o mě bude myslet v jednom nebo druhém autě...
Každý Porsche, ale kolik z vás jelo v obou autech...??? ...nebo alespoň v jednom z nich ;-)
Už jsem měl možnost pár velmi slušných kousků vyzkoušet a R8 5,2 mě neskutečně překvapila! Do té doby jsem o ni ani pohledem nezavadil a psal bych úplně stejně jako všichni nademnou...
2 gigo: ja osobne trebárs, som šiel v oboch (spolujazdec), R8 sa mi veľmi páči (a nech si kto chce myslí čo chce, inu každý by asi chcel byť taký gay ako ja :-D), ale v Porsche (a nie len tomto) je stále niečo iné, čo na teba tak nejak pôsobí a cítiš sa v tom inak. Preto by som ja osobne šiel do Porsche trebárs...

20.03.2014, 17:14 |
Hanes Jedeš o několik levelů nad většinou tohoto fora, včetně mě.
Za mě určitě porsche, ale jako druhý auto bych nevolil tuto generaci,ale za podobný peníze bych kupil pěknej kus z let sedmdesátých, bude to auto kde se budeš cítit jako řidič, auto který osloví mnohem víc lidí a s víc lidma tě to seznámí, budeš si užívat jak to žije.

20.03.2014, 17:30 |
xenonman | Upraveno: 2014-03-20 17:33:29
To není pro me, až si budu něco kupovat nebudu to psát na ahc , abych ještě někoho nasral :). Řeší se tu jedna věc, znám obě vozidla jen spousta lidi už měla možnost se v tomto i svést, tak jsem chtěl vědet Vase poznatky a názory na tyto vozidla. Tady v Čechách se většinou neodpousti když ma člověk lepší auto než on sám
Jak už někdo psal, R8 je děsně homo.

20.03.2014, 19:27 |
motyc Olympiáda je, jak už bylo několikrát řečeno, pro jemné kluky :) Za mě jasná volba a to Porsche.
Jel jsem bohuzel jen z jednim znich a bohuzel jen jako spolujezdec a to v 911 3.6i 4x4 udajne upravena z nejakych 450HP na 550-600HP. Jelo to neskutecne! V nicem lepsim jsem nemel tu cest sedet zatim. Co presne umi ta GT2 nemam tucha :) Jen me fascinovala blba vymena svicek - motor ven...
Ale i tak, jako priznivce OOOO je pro me jasnou volbou R8. A ze bych vypadal jako buzna? No a? Muzou mi leda tak vsichni vy*ourit :D
Auto si kupuju pro sebe a pro radost z jizdy a ne kvuli tomu jak budu vypadat pred okolim :)
Jako Knightey- Kupuju si auto pro sebe, to které se mi líbí a ostatní mi můžou... Za mě taktéž R8 !
+1 pro Porsche,
jinak škoda, že to není pro tebe, už jsem se těšil jak bys to zas ladil :)

21.03.2014, 08:40 |
maxov nejel sem ani v jednom,ale za mě porsche

21.03.2014, 22:46 |
Alííí Jasne ze Porsche. Ma koule.
1. v 911 sa sedi uplne pohodlne (a to mam 193cm).
2. je to porsche
3. dnes stalo pri mne v garazi r8 v bielej bez srechy a vyzera to hrozne gej.
Z těchto dvou Porsche, ale jinak naprosto jako Clown.
pochopím, že může vypadat divně nebo legračně, když chlap přijede v SLK, Mini, MX5, Peugeot cc apod, ale co tady čtu za názory na R8 je podle mě lehce mimo... Takže asi nějak jako muSlim
Octávák: Co je divného/legračního na tom, když chlap přijede v MX5? To je ještě víc mimo, než tvrzení, že R8 je gay auto což bohužel narozdíl od Miaty je... :))
Ty vole clovek jen zasne jak jsou rozdilne nazory v cr a jinde. Jen k poslednim prispevkum. Taky nejak nechapu co je na r8 gayske ze je to audi? U tt sem to tak nejak chapal je to opravdu takovy sportak pro baby. Jinak k miate (me osobne se celkem libi, je to kabro :) ) ale tady v uk jsou v tom vetsinou duchodci, zenske nebo pripadne panove v letech kteri proste chteli neco jen tak na relax. S mladyma to moc nema spolecne. Ale na druhou stranu rict ze je gayske je taky divne.
Jinak r8 nebo porsche za me osobne v cem se lip jezdi. V uk potkavam porsche (jakekoliv) na kazdem kroku kdezto r8 jen sem tam. Takze z tohoto pohledu je r8 vic rare.

23.03.2014, 01:17 |
Proffesor_W | Upraveno: 2014-03-23 01:17:49
Tweety:
No to protože bukvic je jen 5% populace, tzn když vyloučíme ženské, lesby, tak to připadá jedna R8 na 40 porsche :-D

23.03.2014, 01:20 |
Samantus | Upraveno: 2014-03-23 01:20:41
5%? ty vole nedavno to byly 4%, muzete me nekdo vysvetlit, jak se ty bukvice množej?
Samantus- globálním oteplováním? :-)
za mě Porsche, ale každopádně si zamlouvam test run ať to bude to nebo to .-)
nissan GT-R, za mě vzhledově určite audi, porsche potkávám často ale audi ne :D
myslím si že gay budeš v jakýmkoliv autě i horšího typu a to je ovlivněno v závisti ostatních :D
já bych si připadal fajn už v A6 C5 RS 4,2 Bi. :D
zvol si co se ti líbí, vybírej podle sebe, nekoukej na názory ostatních. já mám sen RS6 C5 a i když to bude pro některé už out pro mě to bude opravdu splněný sen.

23.03.2014, 19:50 |
pesa otazka k čemu je majitel bude pouzivat.
obe auta jsou za ty prachy dobry, nikoliv vyborny!
GT2 slo s cenou brutalne dolů protoze je težký - a hodne majitelů zklamalo (na okruhu díky prave váze)
GT2 RS není co vytknout jako supersportu, ale na cestovaní to není - pokud není majitel hardcorove zalozenej jedinec
R8 přejede Evropu jak nic V10 určitě větší koule než V8 - ale supersportovní úrovně GT2 nedosahuje. Takže spiš pro člověka co vyhledává kompromis

23.03.2014, 21:50 |
Chris toto Vam pripada ako buzna car ?

Me to prijde jak ohorela buzna car...

24.03.2014, 00:26 |
vomy7 Me spis prijde jako by tomu praskly pruziny :D
taky nevim, jak dalece zvedne image uprava do podoby tuned-golf-style
Chris: to není ani buzna, to je jenom hrozný
:-))) ale tisíc lidí, tisíc názorů
Tu R8 na obrazku tam nekdo odstavil a utekl, protoze na tohle se neda divat.
Mě připadne tohle výprodejový Gallardo přebrandovaný na ne moc oblíbenou značku docela fajn nabídka oproti tomu naturbenýmu Porsche, řeší se tu hlavně image koukám.
RB: nikdo mi nenamluvi, ze v teto tride nehraje image podstatnou roli.