Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Tv Philips - je to normální???

o Navštíveno 1766x o
o 19.03.2014, 18:59 | rcman | Upraveno: 2014-03-19 19:00:30
Ahoj,

už tady zase otravuju z ňákou blbostí. Cca 1,5roku mám Led Tv Philips ( 40PFL5007k/12 ). A teď poslední dobou mám problém že se mě v hlavním menu samovolně ztrácí přiřazenné zařízení které jsou připojeny přes Hdmi.

Do Tv mám přes Hdmi zapojenej Set-top-box O2Tv. A do druhého Hdmi mám zapojenou PS3ku. Nejdříve jsem myslel že problém je v O2Tv- Že jsem to tam musel přidávat každý den znovu. Dneska mě z menu zmizela i PS3ka... Když dám "Přidat zařízení" tak si vyberu co chci připojit za zařízení ale když to projíždím, tak mě obsazenný konektory Hdmi vůbec nenaběhnou ve výběru.
Když dám na dálce výběr vstupů. Tak si na jednotlivý konektory Hdmi najedu. Potvrdím a všechno běhá...

Kde může být problém???
Je možný že je televize ňák poškozenná?
Stalo se Vám už něco podobného???

Předem děkuji za pomoc.

o 19.03.2014, 19:12 | cob1,2HTP:)
stalo se mi u samsungu neco podobnyho s hdmi vstupy. vypnout, zapnout telku nepomohlo a az kdyz sem to vytahnul na chvili ze zasuvky, tak to zacalo fungovat jak ma...
o 19.03.2014, 20:33 | rcman
cob1,2GTP:): Dík za tip. To jsem ještě nezkoušel. Zatím jsem jen dělal od továrního nastavení. A to bylo tak na týden...
o 19.03.2014, 21:29 | crazyape
Jo mam stejne problem resp horsi. Mam pres HDMI zapojen AV zesik, v tv nastavenej Easylink na auto (pokud je zes zaplej, prepne se zvuk do nej, pokud ne, jedou repro v TV) nicmene je i jedno jestli je to nastaveny natvrdo ci pres automat ale pokud vypnu tv driv jak zesik, zamrzne a ani se nerozsviti Stanby...Pripadne se rozsviti, jde zapnout ale potom uz nereaguje nic. Jediny reseni je "Restart" ze site a zapojeni zpet. Zkousel jsem ruzny kombinace a vse je naprd a nefunguje. Jediny reseni je vypnout driv zesik jak TV. Dokonce jsem se na to ptal i v nejakej audiovideo foru a tam me bylo receni ze philips mel problemy s HDMI uz od zacatku....

Takze asi tak nicmene v tvem pripade bych zkusil spis nastavit easylink nez pridavat nejake zarizeni rucne
o 20.03.2014, 10:23 | clown
zkusil bych se kouknout po tech HDMI kabelech .., oni kolikrat ty sracky za stovku radi zelenaj a pod ..
o 22.03.2014, 14:17 | rcman
Tak jsem včera vytáhnul ráno telku ze zásuvky. Večer jí znovu zapojil. Hdmi ani přístroje to stalo nešlo přidat. Tak jsem začal od továrního nastavení a vypnul jsem Easylink jsem vypnul. Zatím tam oba přístroje jsou v hlavním menu přidanný a vše běhá.

Ke kabelům Hdmi si pamatuju že jsem jeden kupoval hned při koupi televize a nebyl zrovna nejlevnější (cca 1000kč za 1,5m kabel). Už si nepamatuju přesně značku. Ale i na různých fórech a recenzích to nemělo špatný recenze...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3112 sekund.