Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > problém s Home hifi

o Navštíveno 1346x o
o 17.03.2014, 12:21 | Adler
Potřeboval bych poradit od zkušenějších. Mám "problém" s následující sestavou.
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]

a to s lupnutím/prasknutim v repro při změně tv programu nebo při přepnutí písničky přehrávané s externího hdd, řípadně při posuntí přehrávání filmu.
někdy to lupnutí není vubec slyšet jindy je výraznější případně není žádné.

TV s recievrem je propojen optikou. přes hdmi arc jsem to nerozchodil.
jiný zdroj ktomu zatím připojen nemám, pokud připojím usb napřímo do recievru tak je to ok.

Vše je staré cca od prosince moc jsme toho nenahrál, protož ejsem dodělával obývák, tak si neuvědomuju jestli to dělalo od začátku.

poradí někdo kde by mohl být zakopanej pes?
nebo je to normoš stav?

o 17.03.2014, 12:51 | Pavel 528 | Upraveno: 2014-03-17 12:52:43
Vypada to,ze ti to dela TV,pac mam to presne to stejne,TV mam plasmu Samsung a predzesik ARCAM a pak koncak Advance acoustik a dela mi to taky,ale jen na TV z jineho zdoje ne...takze to tam leze z TV a bohuzel se obavam,ze s tim nic neudelas...mam to propojene take optikou
o 17.03.2014, 18:48 | Adler
dik za info...moc si me teda nepotesil :(
doufal jsem, ze bude stacit vymenit naky kablik a bude to ok ..takto si nato budu muset nejak zvyknout.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3172 sekund.