Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > název ,,čumprdlíku,, na zavírání dvířek

o Navštíveno 1494x o
o 16.03.2014, 20:11 | hawai | Upraveno: 2014-03-16 20:13:16
Dokáže někdo poradit, pod čím a kde hledat tuhle záležitost? mám to u nábytku v koupelně a rád bych to dokoupil i do kuchyně, ale nevím pod čím to hledat. případně má někdo zkušenosti jak dlouho to vydrží? nábytek mam v koupelně nově a ta ploška kterou to dosedá na dvířka už je taková omačkaná, na to že se skříňka otevřela tak max. 10x mi to přijde dost. u kuchyně to bude dostávat záhul větší, tak aby to zas třeba po měsíci neodešlo
Youtube video:

o 16.03.2014, 20:14 | DaveX | Upraveno: 2014-03-16 20:15:17
Zkus to hledat třeba pod "Tlumiče dovírání dvířek" nebo tak podobně.

Třeba: [ Link ]

[ Link ]

o 16.03.2014, 21:07 | hawai
Dík za info.
a teď ještě otázka, jak dlouho to vydrží? stojí to pár korun, tak jestli mam rovnou koupit něco do zásoby. za tyhle peníze mi je jedno jestli koupim 10-20-30 ks. ale jestli jich během měsíce půlka odejte, tak to se na to radši vykašlu
o 16.03.2014, 21:10 | soda
Když jsem delal kuchyn, hrozne se me to libilo, tak jsem je nakoupil na všechny dvířka v kuchyni, loznici, apod. Kupoval jsem je vsemozne (Obi, Hornbach, na netu) podle toho vcem jsem se zrovna hrabal a potreboval. Nyní s odstupem casu (cca 3roky) pozoruji, ze nektere jiz skoro netlumi, z nekterych me vytekl olej na vnitrni část dveri, takze sice je to frajerina, ale plyno-kapalinove moc nedoporucuji. Vzhledem k tomu, ze mam vice typu, nebu to urcit vadnou serii. Co se me hodne osvědčilo, jsou pojezdy supliku s dotahem. Mam je na osmi suplicich v kuchyni a nemuzem si je vynachválit

ty dorazy a posuvy supliku jsem kupoval vesmes zde [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3261 sekund.