Navštíveno 2410x

Měnili jsme po špatné zkušeosti s Avastem antivir, dy ten jejich safe mode znemožnil odesílání emailů a jiný věci, přešli jsme na Eset a ten zase posledních 14 dní vytěžuje na 50% CPU. Nejsme sami kdo s tím má problém.
Poraďte nějaký antivir? S licencí do 2000Kč ročně.
Díky moc

13.03.2014, 14:45 |
choze
za me zadnej a zapojit mozek pri surfovani :)
Kaspersky neznam :( Co Avira, má někdo zkušenost, případně Norton?

13.03.2014, 15:59 |
walish | Upraveno: 2014-03-13 16:03:11
Jako choze, Kaspersky je nej, co se dá pořídit. Navíc skrze ebay vyjdou ty licence opravdu na facku.
EDIT: Jak už jsem psal tady nedávno ve vedlejším příspěvku, tak jsem vyzkoušel asi vše,co je na trhu a Kaspersky suverénně vyhrál na celé čáře. Navíc po 4 letech, co ho mám, tak jsem si zkusil PC projet Spybotem a nálezy 0 :) To tady někdo psal, že má ESET nebo takovou nějakou blbost a že každý týden musí projíždět Spybotem, hromada nálezů atd. Nic takového neznám, problémy 0. Opravdu doporučuji vyzkoušet ;)
EDIT2: Avira je čistě jen antivir, já používám Kaspersky Internet Security, tedy vše v jednom a mám klid a nemusím nic řešit. Jinak Norton poměrně hodně zpomaluje PC.
vem kasperskyho. nevim jak ted norton, ale dřív docela dost vytěžoval PC.

13.03.2014, 16:17 |
Kapka (M)
hele jak funguje nakup na to ebay? nemyslím jak to tam koupit..ale ta licence je platna i tadY v ČR atd?protože tam třeba vychazi licence pro 3PC na rok za cca 11 dolaru :-)
např:
[ Link ]
Kapka: některé jsou worldwide, některé jsou na regiony, je potřeba přečíst popis případně se zeptat prodejce. Ta,co jsi sem dal je podle mě jen pro US, ale nejsem si jistý.
Dám na Vás, děkuji :) Jdu objednat.
Já mám ESET už asi 6 let a nejlepší co jsem kdy měl. Kaspersky byl kdysi taky dobrej. Od včerejška mám na ntb poprvé McaFree na rok zdarma,tak jsu zvědavej co to dokáže
Ja pouzivam poze free antiviry cili mam na vyber MS Defendera, Essential a Aviru. Kombinuju tyhle tri podle vykonosti PC na ktere to instaluju.
U sveho PC jeste pouzivam free firewal COMODO a obyc Win 8.1 antivir a zatim vse ok.
posílal sem ti mejlíka tak mrkni:)
Ha dobre tema. Asi zkusim toho kasperskeho. Da se to poridit i na uk ebay? A to se prodava jen kod licence, neboni cely program ktery mi umozni stahnout? Pripadne je nejaka jina varianta pro soukromy ntb?

14.03.2014, 14:06 |
AR ja mam ms essential už asi 5 let a zatím bez problému....něco kupovaného jsou dle mě vyhozené prachy.
Tak business licence stojí 4500 :) Takže nic moc.
Já co koupil na ebay, tak všude po aktivaci psáno "Komerční licence"
Kdyby někdo chtěl, mám KIS 2014 pro 3PC navíc...

25.04.2014, 10:10 |
Conan Já teď doma nasadil G Data
[ Link ] Levnej a v D-Testu vyšel dobře, zkus demo zdarma.
Tak jsem dal ještě jednu šanci ESETu, způsobuje to prý detekce aplikací a ten jejich EGRID. Už to zase šlape, jak má.