Navštíveno 2188x

Budu mít narozeniny a k tomu mi v práci přidělili novej tarif včetně 10GB dat, tak sem si řekl že je asi na čase přejít z doby kamenné - nokie 5230 na něco "současnějšího". Téma mobilních telefonů pro mě bylo vždycky mimo, protože sem pokaždý dostal nějakej s.áč od zaměstnavatele a na telefonování zadara to stačilo, takže o telefonech nevim naprosto nic. Když už ale něco takového chci koupit, chci něco, na co bude spoleh a co se bude dát použít skutečně jako trochu "multifunkční". Tzn, použití jako navigace, nebo možnost pustit prckům pohádku v autě. Prohlížení fotek. Moje požadavky jsou, aby to bylo blbůvzdorný, s velkým displejem - alespoň 5" a prostě to fungovalo.
Nechci nakouslý jablko!
Nechci FullHD displej!
Mý favoriti jen tak předběžně:
Samsung galaxy note II
Nokia Lumia 1320
Huawei P6
Moc díky za tipy proč co jo a proč co ne :o) Fakt sem v mobilech naprostej tatar :o(

13.03.2014, 14:34 |
tesil Blbuvzdorny a fungujici....... Muzes si skrtnout vse s Androidem.
Toto bohuzel splnuje jen to jablko, ale zase velikost....
Téhle odpovědi sem se bál :o(
A chceš teda pomôcť s výberom farby toho nového iPhonu, chápem to dobre? :-D

13.03.2014, 14:42 |
jodua Mohu doporucit Windows Phone a Nokii 1320 která je jednoduchá na ovládání a strašně rychlá. Ale každej bude tvrdit svoji pravdu. Nejlepší je si oboje někde vyzkoušet a osahat. Ale moji nokii s WP systémem jsem za pul roku,co ji mam, nemusel ani jednou restartovat a ani jednou se nesekla. Ale design a systém se každému nelíbí :D
muSlim :o)
jodua : Něco takového už jsem trochu slyšet chtěl :o) Jen si zvyknout na ty Win 8. Doteď sem chodil s N5230, myslim, že DESIGN až tak neřešim :o)
Nechápu proč nechceš FullHD no ale to nechme stranou. Za sebe mohu jen doporučit LG G2 a naprostá spokojenost, skvělej display, výdrž baterky atd...

13.03.2014, 16:20 |
CRK Francouz: velkej souhlas
Android samozřejmě funguje výborně, možná dřív nebo možná nějakej levnej (často sem tu četl, jak někdo psal, že iphone funguje líp, než ten a ten telefon s Androidem, ale už nezmínil, že jeden stál 3.000,- a druhej stál 20.000,) a full HD taky pravděpodobně nechceš jenom proto, že ti to nějakej znalec nakukal (jako majiteli 5230 to asi nebyl velkej problém :D), takže ser na ostatní, kup si LG G2 a budeš chrochtat...
kup P6 bal jsem se a jsem velice spokojen :-)
Tak inak. Ak si nekúpiš ajfouna, budeš u mňa desný lúzer... asi ako CRK :-D

13.03.2014, 16:36 |
CRK muSlim: ty kokot... :D

13.03.2014, 16:54 |
323Marty | Upraveno: 2014-03-13 16:58:40
No nechci full HD, protože mám všechny svoje fotky v PC ve velikosti 1000 x 666 pixelů, což je na prohlížení v PC tak akorát, ale na displeji 12x6cm s rozlišením 1920 x 1080 budou ty všechny fotky mrňavý.
Navíc nemožnost paměťovejch karet u toho LG, to je teda taky pitomost, protože na čem jinym ssebou můžu tahat filmy, hudbu a fotky? 16GB, ze kterých je nakonec dostupnejch jen 10, to je zoufalý.

13.03.2014, 18:36 |
xSam LG G2 se dela i ve 32GB verzi, kterou mam. To si myslim uz staci, ne?
Telefon je to naprosto skvelej, rozhodne nejlepsi android co jsem kdy mel v ruce.
Je naprosto stabilni, rychlej a vydrz baterie absolutne dokonala.
Fotky nebudou malicky, samozrejme se roztahnou pres celej displej a budou vypadat dobre.

13.03.2014, 18:37 |
xSam A kdyby nahodou i tak ta kapacita byla mala, da se pouzit flashka...

13.03.2014, 18:47 |
CRK xSam: pravdu díš :)
iPhone vůbec, malej display, ty malý hnidy ani nepřečtu :D
Iphone je akorát předraženej malej krám na kterým je prd vidět ;-)
Sakra, jste mě nahlodali s tou G2. Dokonce bych si jí mohl koupit u Vodafonu za nějaký tři a půl a pak dva roky mít o 200,- dražší účet, což je směšný... Negativum zjevně zůstane jen ta malá paměť, protože u Vodafounu mají pouze verzi 16GB. Ještě se musim podívat po těch flashkách. Jinak si nemůžu pomoct, ale druhej favorit je pořád ten Galaxy note II, kterej se mi víc líbí a má 16GB + slot na karty...
A co Xperia Z1/Z1 compact?

13.03.2014, 20:39 |
Francouz | Upraveno: 2014-03-13 20:43:53
Uvaž, jak často se budeš koukat v telefonu na nějakej film ? Na muziku ta paměť stačí úplně v klidu a taky neposlouchám furt jedno a to samý takže smažu, fláknu něco jinýho a jedu dál....
No a jak probíhal můj nákup tohodle stroje ? Jsem přečetl recenze a jednou jak jsem procházel Vaňkovkou jsem prostě zašel do Datartu a koupil ho aniž bych ho nějak blíž zkoumal. A teď na něj nedám dopustit...

13.03.2014, 20:44 |
JA no já si koupil po ukrutným pádu ceny BB Z10 a ovládání je supr sice jsem nevzal s LTE ale i ten je myslim za 7mu což je supr..a to mám v šupliku 4Sko a G3...s Androida jedině čistej Nexus, kolega vyhodil G3 a je spokojenej.
Což o to, já nejspíš nebudu sledovat film nikdy :o) Ale jezdíme s rodinkou na dovolené autem a na Slovensko (Trebišov) za babičkou a občas je potřeba prcky trochu zabavit. Ale je fakt, že teď sem ještě koukal na ty mikro USB paměti a s tim to bude pohodička. V telefonu budu mít prostě jen to nutné a když budu chtít sledovat pohádky / filmy, tak k tomu prostě jen prdnu USB flash a jede se... Hmm, asi je rozhodnuto. Na tu G2 je opravdu dost pozitivních ohlasů.
No vidíš, konečně rozumná řeč :o) Nastavíš pro prcky režim Host aby se nedostali tam kam nechceš a je to.
Filmy púšťať na telefóne, to je odvážne :-) Jaj vy hovoríte ale o 124" telefónoch :-D
2 323Marty: no nekecaj že jazdíš do Trebišova, pochádzam ešte o kus ďalej :-)
Přítelkyně je z Vojčic. Je to praktické. Tchyně je na návštěvě jednou za rok :o))))
Kolik je roků tvým prckům?
Pět a dva. Permanentně ujížděj na Shrekovi, Zvonilce, Na Vlásku, Rebelce a pod :o)
Tak není na tohle lepší nějaký levnější tablet, než mobil??

15.03.2014, 08:47 |
323Marty | Upraveno: 2014-03-15 08:48:05
Tabletem se nikam nedovolám :o))
Ne, já chci primárně telefon. Sledování videa je vedlejší. My ssebou stejně taháme 15,6 notebook, takže tohle je opravdu jen nouzovka, když je potřeba mít pár minut klid :o)
Jak říkám, a nejsem sám, vem LG G2 a budeš velmi spokojen ;-) !
Francouz: Sem pro něj na 100% rozhodnutej. Dneska se pudu podívat někam do Vodafonu, jetsli ho maj a koupim ho k tarifu za těch 3.577,- + 24x200 To mi přijde jako slušná cena. Už mám staženej i manuál, tak se tim pomalu prokousávám. Je to strašný. Nokie umí jen telefonovat a psát sms, tohle je malinko "sofistikovanější" :o) Docela se na něj těšim.

15.03.2014, 12:53 |
Francouz | Upraveno: 2014-03-15 13:03:37
Tak to věřím že se na něj těšíš ! Mě dělá radost každý den ;-) ! Akorát by mě zajímalo, jak má Vodafone upravený prostředí?