Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Boeing 777

o Navštíveno 3034x o
o 13.03.2014, 09:52 | Pajk
Co si o tom zmizení myslíte?
Má někdo z Vás nějakou dobrou konspiraci?

o 13.03.2014, 09:58 | LordPeytl
Tato konspirace je dobra

foto k příspěvku  od LordPeytl

o 13.03.2014, 11:17 | muSlim

foto k příspěvku  od muSlim

o 13.03.2014, 12:27 | HIGHTOWER
Jsem zvědav, jak to bude nakonec. Stejně, tolik moderních technologií a takové letadlo se ztratí jako nic a týden o něm není stopy, to by člověk ani neřekl...

Jinak příbuzným těch lidí z letadla vůbec nezávidím, musí to být brutálně na psychiku, takto nevědět, napůl doufat, že žijí, napůl smíření, že už jsou mrtvý...
o 13.03.2014, 12:35 | Francouz
Já bych řekl že asi budou točit daší sérii LOST tak potřebovali nový letadlo, herce atd..... :o)
o 13.03.2014, 12:35 | Thullo
Stejně jako Hightower - je to síla teda :o(

Co se konspirace týká, mě napadá akorát to, že to omylem někdo setřelil a teď to schválně nechtějí najít - to by vysvětlilo např. i to, že to zatím nenašli a také to, že nikdo z pilotů nehlásil poruchu... bohužel to už nevysvětluje změnu směru letu - nebo vlastně ano. Pokud to sestřelila nějaká raketa, trosky mohly změnit směr při pádu, že jo?

Jinak nevím, co by s tím letadlem mohlo být.

Ty mobily jsou však svinsky divné...
o 13.03.2014, 13:03 | Rustapha-659
Mám dojem,že lidi už jsou duševně úplně mimo a akorát koukají na debilní seriály..Co by si asi jako vymysleli a co by řekli...a kdo jako? Ilumináti?Židozednáři? Svojsík, Frištenský nebo snad Tyrš? :-D

foto k příspěvku  od Rustapha-659

o 13.03.2014, 13:05 | Rustapha-659 | Upraveno: 2014-03-13 13:06:12
Zbytek si myslím jako Thullo...je to dost podivný a na Marsu nebudou a k Plejáďanům taky nepřevibrovali.. :-(
o 13.03.2014, 13:07 | Rustapha-659
o 13.03.2014, 13:26 | HIGHTOWER | Upraveno: 2014-03-13 13:29:46
sestřelení, že by to nezaznamenali piloti a nedali nějaké echo, a že by nebyly pak nalezeny trosky a navíc utajit to, když do toho je zainteresováno tolik států? Mobily, tam nevím, co stále řeší a nejsou schopni je lokalizovat a zda je měli vůbec s sebou a nebo nejsou přesměrované někam? Vojenský radar zachytil 45 min. po zmizení neidentifikovaný objekt, bych se divil, že by k němu neposlali nejěké letadlo nebo tak něco, však by si chránili svůj vzdušný prostor ne? "Všechno v pořádku, dobrou noc" - poslední slova pilotů, prostě na pohodu... Co černé skřínky, ty vysílají jaký signál pro nalezení a tak? Baterie prý vydrží max. měsíc, to jsou dohledatelné jen, pokud se ví přesněji, kde letadlo spadlo? Však nejde o nějakou oblast úplně někde nad oceánem, ale po letadle ani památky, to mi hlava nebere... A že odborníci z USA tvrdí, tvl, to taky dokážu tvrdit, pokud vím, že mělo letadlo tolik paliva a jakou má spotřebu, že mohlo letět ještě x hodin. A když říkají, že každých 30 min nebo jak, jim posílá motor informace, když je v provozu, tak dopr., to nejsou schopni všechny informace vyhodnotit, pokud takové informace mají, společně s mobily, vojenským radarem atd.? Mi přijde, že informace mají nějaké, ale neumí si je dát dohromady a nebo prostě jen krmějí blbostma, aby se neřeklo, že nic nedělají...
o 13.03.2014, 13:40 | Thullo
2 Hightower:
No jak jsem psal - sestřelení by tomu docela odpovídalo - představ si, že si v pohodě letíš v letadle a najednou tě sundá raketa - exploze mohla být okamžitá a nestihnul nikdo dát vědět ani ťuk...

No a vláda, či armáda, která ho sundala se nejdříve raduje, ale pak zjistí, že jde o civilní letoun - co teď? Sundali jsme civilní letadlo, co na to řeknou lidi? To bude průser jako kráva :o( Tak ho jakože nenajdeme a bude klid - uděláme záhadu :o) Tam ,kde dopadlo, řekneme že jsme už pátrali 4x a nikdo jiný tam už nepůjde :o)

Tohle není zase tak nereálné, ne? :o) Ale konspirace to je, o tom žádná :o)
o 13.03.2014, 13:56 | HIGHTOWER
A nenašly by se žádné trosky letadla, těla, kufry apod.? Bylo to na hranici dvou států, letělo tam nějakých 10 národností? Tvl., tohle neututláš ani náhodou, to je lepší říci, že letadlo nekomunikovalo, bylo vyzváno k přistání, nechtělo, tak ho sestřelili, to by lidi brali a ještě bych z nich byli hrdinové, ale jestli by to bylo tak, jak píšeš, stejně by se to jednou provalilo a byl to mega průser... Kde máš jistotu po tom sestřelení, že dole nejela nějaká lod a neviděla to sestřelení nebo trosky z letadla, to prostě jestli by to takto chtěli ututlat, tak jako to už by na mě bylo moc :-D

Ale když se může letadlo takto ztratit, tak je možné všechno :-D
o 13.03.2014, 13:57 | HIGHTOWER | Upraveno: 2014-03-13 14:04:27
A nespadlo náhodou včera v New Yorku, na ty 2 baráky, co spadly? :-D To by mohlo taky, ne? :-D
o 13.03.2014, 14:01 | Thullo
:o) tož paliva to letadlo mělo skoro dost, jak tvrdí odborníci z USA :o)
o 13.03.2014, 14:13 | muSlim
No hlavne žasnem nad expertom čo povedal toto:

"The ringing is not actually ringing at the other phone yet," industry analyst Jeff Kagan said. "It's just telling you that the network is in the process of finding and connecting to it."

To musí byť superkokot korunovaný :-D
o 13.03.2014, 14:23 | Crimson | Upraveno: 2014-03-13 14:29:59
Rustapha-659: stydím se za našeho Kralupáka byť ho neznám :-)

Na mobilech nic divného není, jsme to tu zkoušeli, když vypnem podnikové mobily, dokonce jsme vyndali baterky, pořád nám vyzvánějí, takže je to věc té konkrétní ústředny, operátora atd.
o 13.03.2014, 14:36 | muSlim
2 Crimson: tak to nie je úplne správne nastavené ale... :-) Originál má sieť pejdžovať aj po vyndaní batérie - akurát dlhšie, rádovo v sekundách, nahodiť dlhé ticho a potom po "nájdení" stavu hláška, že niesi v dosahu...
o 13.03.2014, 16:33 | Only_One
kdyby to letadlo kdekoliv sedlo na dráze tak se to už dávno ví. Tohle jen tak někde nesedne. potřebuje to hodně dlouhou dráhu. Takže ten letoun je teď někde na dně oceánu
o 13.03.2014, 20:22 | Rudi
Taky mi nejde jako u hightowera do hlavy, jak v dnešní době nemůžou najít letadlo, když člověk běžně online sleduje, kde co letí. To mi neříkejte, že z ničeho nic, vypnuli sledovačku a nikdo o nich věděl...viděl bych to buď na okamžitej výbuch a ututlná nebo druhá konsiprace, že přistáli na Krymu na podporu Ukrajiny :-)
o 13.03.2014, 20:26 | tappaja
Slime, uz jsem taky videl, ze to vyzvanelo a mobil lezel na stole s vyndanou baterkou. Proste ojeb na dlouhej page time. Je to otazka signalizace, k tomu telefon nepotrebujes.
o 13.03.2014, 20:30 | Proffesor_W
Kolega z práce bydlí v Bělkovicích Lašťanech u Olomouce, 777 je už tři dny u něj na zahradě kde ji rozebírá do kovošrotu, hliník, titan kabely zvlášť.
o 13.03.2014, 20:47 | ABERTO
Taky jsem dneska v Brně na Cejlu viděl čmoudy s rikšou a v ní křídlo z letadla, tak nevím jestli je to náhoda ?
o 13.03.2014, 21:51 | Pajk
Proffesor_W: :D tak mě nabereš a jedem. :D
o 13.03.2014, 22:24 | Crimson | Upraveno: 2014-03-13 22:25:54
Rudi: jednoduše, ono se skutečně ztratí na pár hodin ze všech radarů nad Oceánem

[ Link ]
o 13.03.2014, 23:11 | muSlim
2 tappaja: ale ako vravím, nemalo by to tak byť :-)
o 13.03.2014, 23:12 | tappaja
No nemelo, ale nekde se na to sere :)
o 14.03.2014, 12:20 | TROY
-na hladině by se už muselo něco najít pokud by to jebnul napřímo
-pokud to stočil zpátky na pevninu tak to musí někdo vidět i když by neodpovídal radarum - jedině by musel sestoupit pod hladinu dosahu radaru ale to je snad nějakejch 30m nad zemí max
-osobně si myslim že to letadlo skončilo někde doplachtěný ve vnitrozemí
o 14.03.2014, 21:01 | Honza2.016v
dřív nebo později něco najdou.. je to to samý jak s tím airbusem Air France z r. 2009..jen bez těch chybovejch hlášení a kde se první trosky objevily po 5 dnech..

v minulosti už pár podobnejch náhlejch pádů z ničeho nic bez upozornění bylo... elektronika, pilotovi hrábne... atd.. víš prd..
o 14.03.2014, 21:03 | HIGHTOWER
taky zajímavé:

Ztracená letadla od roku 1948

Zajímavou infografiku o letounech označených za ztracená vytvořila agentura Bloomberg. Vyplývá z ní, že od 1948 bylo jako "ztracené" vedeno na 83 letounů. Některé z nich se později našly, jiné nebyly nikdy nalezeny. Data vycházejí z údajů organizace Aviation Safety Network a počítají pouze stroje schopné letět se 14 a více pasažéry. Infografiku naleznete na této stránce

[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4655 sekund.