Za kolik je reálné prodat moje auto?
viz.
[ Link ] + mám jednoho na náhradní díly viz.
[ Link ] Na auto nemám vůbec čas loni jsem vyjel pouze párkrát a letos to nevidim o moc líp.
Na autě bude udělaná nová technická. Co to auto mám tak v zimě nevyjelo a bylo v garáži.
Nedostatky: nefunkční centrál, nesazené ofuky kolem předních skel,chtělo by to dodělat tapucírungy, jeden elektron má škrábanec, není zaplacená eko daň + možná ještě nějaké drobnosti ale to zjistim až to teď projedu.
Co na autě bylo uděláno:
komplení vyvaření, zavařený zámek pátých dveří a díra po anténě na střeše, střešní okno, zadní blatníky rozšířené na každé straně o 3 cm, rozšiřující podložky na zadních kolech, celolak černá metla s perletí, vystříkané dutiny, nové přední sklo se zatmavovacím pruhem, tónovaná skla s atestem na všech sklech (Bruxsafol), svíčky denso iridium, sportovní filtr, 3 x vzpěra (v kufru, u motoru a na podvozku) auto kompletně vytlumené (dveře, podlaha atd.), na podlaze nový koberec. natažené napájecí kabely až do kufru (50 mm2), můžu nechat muziku: repro Clif designs QC6500, sportovní výfuk 3A racing, podvozek Koni + kratší pružiny -3cm, interier v kůži a žluté alcantaře, elektrony 15" MAM W2, téměř nejeté gumy Matador MP43 195/50
Druhý swift byl pořízen kvůli výměně motoru, né že by měl ten můj špatný motor ale v plánu bylo ho vyndat, poladit, vyměnit co půjde a dát do černého. bohužel k tomu u mne již nedojde. V červeném swiftu nejsou sedačky, jinak byl myslím kompletní. Poměrně dlouho stojí na jednom místě, tak si myslím, že bude mít zarezlé brzdy, proto bude odvoz možný pouze na podválu apod. Nejsou k němu papíry, byl zlikvidován.
Zajímal by mne Váš návrh ceny, kolik může být reálná cena za komplet? Díky za odpovědi