Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nissan Qashqai 2014

o Navštíveno 2877x o
o 09.03.2014, 13:26 | wrkos
Zvazuji koupi nového Qashqaie tak se chci zeptat jestli někdo neumí nějakou lepsi cenovku? Pripadne kam az muze prodejce u takového auta jít s cenou dolů?
Díky za info.

o 10.03.2014, 14:52 | wrkos
Nikdo tu není od Nissanu?
o 10.03.2014, 20:51 | Crimson
Docela mě zajímá, za kolik ho koupíš
jinak si oběhni 3-4 prodejce a licituj, oni tam nějaký prostor mají, ale je to nový, moc od toho nečekej, a pujde na dračku, s kýmkoli se bavím, tak ho objednává..
řek bych v současný době Top Crossover
o 10.03.2014, 23:49 | wrkos | Upraveno: 2014-03-10 23:50:42
Jj obcházel jsem všechny SUVecka v podobně cenové kategorii a libil se mi nejvic. I co se týká jízdních vlastnosti tak jsem jel s tou 1.2 a docela v pohodě. Samozřejmě není to závodník.
Nejvíc ze všech mě zklamal Tiguan. Fakt jsem od něj čekal více. Za 550tis s benzinem v Comfort Edition byl takový hodně nemastný neslany oproti Nissanu. Korejce jako Sportage a IX35 jsem zavrhl okamzite. Nějak jim nemůžu přijít na chuť. Toyota RAV4 je už drahá, ASXko je už hodně zastaralé. Jinak mě už žádné jiné nenapadá. Je pravda ze jsem nezkoušel Kugu a Mazdu CX5. Tam si ale myslím ze už je i cena vyšší oproti Nissanu.
o 11.03.2014, 07:22 | Crimson | Upraveno: 2014-03-11 07:24:26
U mě rozhodovaly finance, dal jsem si strop 350tis. takže jsem vzal to ASXo, ale teď to nový srpen 2013, ne ten 3 roky starý model, celý to přepracovali, nové motory odlehčené atd., za ty prachy je to v plný palbě 120koní, aut.klima, tempomat, metla, kola, veškeré senzory světlo, déšť, start&go, rozjezd do kopce, kůže, chrom doplňky, packet kufr 500l blablabla prostě vše..
víc od auta nepotřebuju, vyšplhal jsem se na rovných 400tis. , povinný + havarijko s 3letým 100% plněním 9tis.
ted bych ale hodně zvažoval toho Qashqae pokud by se motal do 400tis.
o 11.03.2014, 07:31 | wrkos
Jenomže co jsem zjišťoval tak s novým Qashqaiem se do 400tis nedostanu ani náhodou.
A co tam máš v tom ASXku za motor a za výbavu? Za 400 mi to přijde super cena s tím co píšeš? To byl nový kus nebo nějaká skladovka či predvadecka?
o 11.03.2014, 07:36 | Crimson
Probíhá ted doprodej skladovek, Praha už v prosinci neměla ani kus, ale na Kladně jich měl 30ks a ještě nějaký má tuším, je tam sleva až 200tis na auto, bohužel od ledna jak zahejbali s tou korunou, tak i ty ASX zdražili asi o 25tis. ale furt se tam dostaneš na super cenu, mám tu 1,6ku v lepší výbavě Invite, pošlu ti ceník, máš ho na mailu, jinak mrkni sem

[ Link ]

o 11.03.2014, 15:22 | wrkos
Crimson - díky moc za postřehy a zkušenosti s ASX
o 18.03.2014, 15:09 | Crimson | Upraveno: 2014-03-18 15:10:45
Nechci zakládat příspěvek na sraz aby se to nezvrhlo v masivní akci jako v minulosti, že mi tam najelo 300 aut :-)

ale jestli se někdo bude nudit tuto neděli 23.března ve 14hod.,
vlastní Crossover nebo SUV a nemá to do Kralup daleko,
tak klidně přijedte na pokec, s pár lidma tady z práce jsme se dohodli,
že se tu sejdem, omrknem vozy, porovnáme motory, svezem se navzájem..

je to fakt komorní akce, přijede kolega s Tiguanem TDI, Qashqaem v benzinu, Peugeotem 3008 TDI, Kia Sorento, Yeti, SantaFe, Mitsubishi ASX, možná Duster

kdyby někdo dovalil i35, Kugu, Sportage, CX5, XV atd. bylo by to super

Kde: [ Link ]

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.312 sekund.