Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Motorovka-kterou vybrat?

o Navštíveno 1453x o
o 06.03.2014, 20:43 | johnnypor
Ahoj, je tu nekdo kdo ma zkusenosti s mot.pilama? Doted jsem mel Sachs Dolmar ale po 12ti letech je uz KO a opravy se nevyplati.Tudiz chci koupit novou.....strop 15 000,- chci aby hodne vydrzela-kvalita.....rocne pokacim cca 20 kubiku....prevazne-dub, buk, jasan, svestka atd ....lista +\- 40....

o 06.03.2014, 20:55 | PAVELK
Mam uz 4 rokem Husquarnu a jsem spokojen, skvělý servis výkon obslužnost, lehce čistitelny filtr a nastavení řetězu, každy rok dělám cca 30 - 40 kubiků převážně tvrdého materiálu

foto k příspěvku  od PAVELK

o 06.03.2014, 20:59 | Soptík | Upraveno: 2014-03-06 21:01:59
Já mohu doporučit Husqvarnu 372XP.Je sice o málo dražší ale je to stroj kterej je skoro nezničitelnej a výkonu má na rozdávání.Mam jí už několik let a stále bez problému.Na foto je asi 1/4 toho co každý rok nařeže od pokácení,odvětvení a špalkování.
edit: foto

foto k příspěvku  od Soptík

o 06.03.2014, 21:01 | petis
přihod trojku a kup si Stihl MS 261.
40tku lištu ti v tvrdým utáhne bezproblemu.
o 06.03.2014, 21:11 | radaman
Zůstal bych u Dolmara ;-)
o 06.03.2014, 21:33 | deywis
co jsem měl možnost teď u nás v práci vyzkoušet motorovky, tak jednoznačně bych šel do Stihlky. Máme tam ještě oleomac a to je jak hračka pro děti.

pořeže se s tím během jara cca 100-130 kubíků a pořád jede jako oheň. přesnej tip ti teď neřeknu, můžu se podívat zítra v práci, ale stála 20 a už je to nějaká profi řada na těžení.
o 06.03.2014, 21:41 | Tomášek
doporucim ti, aby sis zkusil zarezat s husq u stihlkou, abys to porovnal.. delam v lese hodne, s ruznejma pilama, lip mi sedi husqvarna, stihlky sem mel za posledni rok v ruce asi 4 a ani jedna me nenadcha.. jinak na domaci rezani sem poridil "starou" 55ku, ktera se vyrabi uz pres 15let, dela drevo na celou zimu uz par let, delal sem s ni i v tezbe asi mesic a uplne bez problemu... zalezi, co ti sedne do ruky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3508 sekund.