Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zmrd

o Navštíveno 1900x o
o 04.03.2014, 22:50 | Kacko | Upraveno: 2014-03-04 22:51:43
Zdravím,
mám takové zajímavé zážitky s majitelem bytu, tak by mě zajímalo co všechno mu můžu udělat.

1) Platby chce hotově a brání se dokladům(evidentně i přes smlouvu to dělá načerno)
2) Nemá problém s papírovým prohlášením, že mu nic nedlužím=nemá doklady o zaplacení, ale já mám prohlášení
3) Chodí mi tajně do bytu když tam nejsem(zaznamenáno)
4) Dnes si dal svoji jmenovku na mou schránku(přestože bydlí jinde)

1. tolik ani neřeším, mám prohlášení že neeviduje žádné nedoplatky. Vložku v zámku jsem vyměnil. Výpověď už sem dal.
Očekávám, že mi nebude chtít vrátit 26k zálohu(mám doklad), tak bych jen chtěl vědět, co v takovém případě mohu říct.

Díky za tipy.

o 04.03.2014, 22:58 | HIGHTOWER
1) je ve smlouvě ustanoveno jak platit? Pokud máš jinou možnost a chceš mít něco v ruce, tak na účet, složenkou
2) po každé platbě tedy žádej tento papír
3) nemá tam co dělat, to bych ho fuckoval, je to trestný čin Porušování domovní svobody!!!!!!!!!!!
4) má na byt trvalý pobyt? Aby neudělal nějaké dluhy a exekutoři nepřišli do toho bytu, co máš pronajatý!!!!

Pokud máš normálně nájemní smlouvu, buď se uklidní a nebo podat trestní oznámení, další možnosti jako nájemník teď z hlavy nevím, ale uritě tam nějaké práva jak se bránit máš
o 04.03.2014, 23:03 | Kacko
1) teď už je - dokud jsem nezjitil že mi sem leze, tak jsem neřešil a nebylo
4) trvalý tu nemá, ale přišel mu dopis z finančáku
o 05.03.2014, 08:41 | Jendys
1. Nahlásit FÚ, resp. vznést dotaz zda ten a ten to má oficiálně
4. Pořád je to jeho byt. Např. u nás měníme jmenovky po dohodě s majitelem, ne každý to dovolí
o 05.03.2014, 08:50 | HIGHTOWER
divné, když tam nemá trvalej, jak to že mu tam přišel dopis od státního úřadu, tedy finančnáku? Tohle je tak nějak divné...
Jasně, můžeš klidně anonymně a nebo přímo naférovku se dotázat nebo nahlásit na fú, že pronajímá byt a že si myslíš, že to neuvádí v příjmech... ovšem to všechno musíš si vyhodnodit, zda ti to za to stojí, neb on taky zahájí třeba "odvetné" činnosti...
o 05.03.2014, 09:05 | Crimson
Jmenovku tam mít asi musí, v mém případě veškerá pošta ohledně bytu chodila na něho, on si pro ni 1x měsíčně jezdil, mrknul na byt, zeptal se zda je vše ok, já mu nabídl i to, že pokud nebudu doma, at si klidně odemkne a poštu na ledničce vezme, je to zkrátka o důvěře a o lidech
problem byl trošku vždy s ročníma přeplatkama, vraceli mu (mně) cca 8tis. tak mu vždy chvíli trvalo , než mi to přeposlal na účet, ale poslal vždy

o 05.03.2014, 09:31 | Kacko
4) s tím jsem se nikdy nesetkal a nevidim důvod proč by mu sem měla chodit pošta.. každopádně jsme se na tom nedohodli změnil to sám po 8 měsících

Crimson: souhlasim že to je o důvěře, jakmile jsem zjistil že sem chodí bez mého vědomí, tak ji ztratil.. Jednou tu přepadl i přítelkyni ve sprše což pro ni nebylo ani trochu příjemné.
o 05.03.2014, 10:43 | HIGHTOWER
Tvl, tohle se stát mě, tak už se s ním slušně nebavím a neřeším!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3152 sekund.