Navštíveno 1510x

někdo přes kamery? Sháníme něco do provozu, snímat technologie, pohyby, roboty. Mělo by to mít schopný zoom, páč kolikrát není možnost mít jí poblíž snímaného objektu. Pokud bude umět víc než 30snímků při HD, tak tím líp, ale není podmínka (máme možnost zápujčky vysokorychlostní). Pokud možno jednoduchý soft, schopné stojany. Teď hlavně, jestli nějakou IP (dívám se na Axis, Sony a Vivotek) nebo něco jako tohle
[ Link ]
Jen trochu doplním dotaz - se záznamem nebo bez? Pokud s tak to chce rychlou síť, dostatek místa na disku a velkou propustnost síťových prvků. Bez se obejdeš bez toho místa na HDD, určitě to chce samostatnou síť jen pro kamery.
...ajo, tak se záznamem, síť by byla, s nějakou ústřednou s HDD se počítá. Cena by se hodila kolem 30-40tis. Mělo by to pokrýt řádově max pár hodin, když je potřeba něco vysledovat, nějaké nestandartní chování. Právě proto jsem hodil i ten link, jestli nebude lepší na tohle ta "ruční"
crestik: to máte někam na svařovnu k robotům?
PAVELK: roboty máme spíš manipulátory, ale ano, aj k nim. Taky na snímání rychlých procesů, u nás konkr. navíječky, plus rychlé přesouvání pohybů, kdy při produkční rychlosti se projevují chyby, které při pomalém nebo krokovacím režimu nevznikaj.

03.03.2014, 16:02 |
fredh | Upraveno: 2014-03-03 16:02:23
Zkus se poptat tady v týhle firmě. Kamarádův otec v tom dělá celej život a docela jsem koukal jaký rozdíly jsou v kamerkách a věcičkách kolem toho. Spolehlivost je u nich vynikající.
[ Link ]
crestik: a mohl bys prozradit co je to za firmu? svařování mě hodně zajímá :-)