Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Co obout na léto

o Navštíveno 1450x o
o 03.03.2014, 05:53 | kasko
Jelikož zima pomalu končí, resp. se letos zastavila jenom na skok, je čas, porouzhlednout se po obutí na léto.
Pište sem své tipy a zkušenosti, co na léto zvolit, popř. co určitě nevolit.

Já budu obouvat 225/40 R18 na SII combi V6.
95% dálniční provoz, tzn. nebrzdím, neřežu zatáčky. Potřebuji tedy snesitelnou úroveň hluku a hlvaně výdrž.

Dosavadní zkušenosti /beru i OII combi, taky ve čtyřkolce a v identickém rozměru/

Continental SportContact 2
- originál na SII, výdrž 28 tis. dálničního provozu. Celkově OK, jen mohly vydržet trošku více. Na vodě při průměrné výšce dezénu se muselo opatrně.

Continental SportContact 3
- ježděno na OII. Občas se s nima blblo i v Buchlovských horách. Výdrž 35tis., držely slušně jak na suchu, tak na vodě.

Michelin Pilot Sport 3
- ježděno na OII combi. výdrž cca 35tis. km. Ze začátku OK, držely jak na suchu, tak na vodě, od 20tis. strašně rychle ubývaly

Bridgestone Potenza RE050 A
- ježděno na SII. Držely snad nejlépe, ale mizely před očima. Když jsem s nima projel Buchlovky, byl to požitek, ale projet je tak 10x, tak je odrovnám na plátno.

Nyní sleduji recenze. Buď se vrátím k Michelinu /mám i zimní a celkově jsem s Michelinem nezažil propadák/, nebo zkusím Continental SportContact 5

o 04.03.2014, 10:48 | kasko
Nám, tak asi všichni jezdí i v létě na zimních, popr. létě nikoho nejezdi:)
o 04.03.2014, 14:15 | Ravo
Ještě je moc brzo, pravá mánie teprve vypukne ;-)

Já asi půjdu do Contíků SC3, ale v trošku jiným rozměru.
o 04.03.2014, 14:16 | muSlim
Sandále a Mojito do ruky :-)
o 04.03.2014, 14:16 | JB
já tedy po zkušenostech na OII a Golf5, vyzkoušeno conti sport 3 (hlučné a takové tupé), bridge (to samý) jako Ty, Pirelli Zero Rosso (příjemná guma) a P6 nebo P7?, Dunlop SP sportmaxx (to se sjíždělo samo - všechno 225/45 R17 už jsem zůstal u pilot sport 3. Nic lepšího jsem neměl. Výdrž u mě možná i menší než píšeš Ty. Už mám micheliny i na zimu a koupil jsem je ženě na fabii. Byla trošku překvapená, proč to stálo tolik peněz. Hned po přezutí odjela na víkend k rodičům a v půli cesty mi volala, že to nějak líp sedí a je to strašně tichý :O)
o 04.03.2014, 14:32 | mr.brain
Sic na jiném autě, tak zrovna Pirelli P7 nejsou špatné, ale - problém je jejich hlučnost když mají tak polovinu vzorku. Na hladkém asfaltu to je docela dost slyšet :(
o 04.03.2014, 15:17 | Sau
Mám taky Pirelly P7 a spokojenost. Sjeté zhruba z půlky, zatím sem (loni) nějaký hluk nepozoroval. Na rozdíl od takových Michelin Pilot Primacy, či jak sa menovaly. Ty snad ani nebyly kulaté ale byl to nějaký tisícihran...
o 04.03.2014, 16:46 | gizmi
Ja si drzim zasadu zimaky Dunlop a letnaky (225/40/18) Pirelli a proste vic neresim. Co jsem presel na Pirelli, tak uz me zadna jina pneu tak neuspokojila. Pravda, ceny jsou vejs, ale rozhodne nebudu jako vetsina tuneru, ktery narvou do auta statisice za nesmyslne upravy a pak koupi nejlevnejsi nizkoprofily. Brzdy a pneumatiky jsou to nejdulezitejsi (ikdyz slychavam, ze kdo brzdi, je druhej :D )
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3921 sekund.