Navštíveno 1994x

01.03.2014, 14:33 |
ivls poradte prosim skartovacku pro obcasne pouziti v nizsi cenove hladine
chci neco levnejsiho, ale ne za cenu toho, ze to bude fungovat chvili a pak koupim stejne drazsi
potrebuji skartovat jen nejake dokumenty, cd a podobne me nezajima
s cim mate osobni zkusenosti
dekuji

02.03.2014, 09:25 |
All Když tě nezajímá osobní zkušenost tak na co se vlastně ptáš?
tak se mozna prepsal, ne?
Napsané je to dobře, až na chybějící tečky a čárky, pouze je třeba umět číst.
Píše, že ho nezajímá skartování CD.

02.03.2014, 11:46 |
All Umět číst text, který neexistuje? Háčky a čárky jsou na to, aby se používaly. Fakt je, že chybu neudělá jen analfabet takže tady tolerance rozhodně nechybí.
Když se pokusím "umět číst" a domyslím si znaménka může to být třeba takto - ...skartovat jen nějaké dokumenty, CD a podobně. Mě nezajímá s čím máte osobní zkušenosti.
Bez do kramu, kup chleba, a kdyz budou mit rohliky, tak jich vem 10. Tak All koupil 10 chlebu protoze rohliky meli...
Nechcete spis resit tu skartovacku? Me to taky docela zajima...

02.03.2014, 12:21 |
hanx | Upraveno: 2014-03-02 12:22:44
Relativně nedávno jsme do firmy kupovali tuhle
[ Link ] zatím spokojenost všech co jí používají. Slušný poměr cena/výkon co se týče velikosti koše a rychlosti. Předtím bylo ve firmě několik shitů pod 2 tisíce a byly to vyhozený prachy. Tak jsem zvědav jak dlouho vydrží tahle.
EDIT: co jsme procházeli všechny nabídky různých B2B dodavatelů kancelářských přístojů, tak tahle pořád vycházela nejlíp.

02.03.2014, 12:23 |
ivls to All,
je to tak, jak to pochopil P.E.T.R
- pokud by tě mělo nějak stresovat, tak Ti pošlu do e-mailu se vším všudy, jako ve škole
to co funguje bez problému jsou ty co delějí jen pružky. Tam si pak vybereš jen výkon, kolik to umí sežrat papírů najednou a vesměs fungují docela dobře všechny od těch lacinejších od 2 tisíc po nejdražší. Problém je, že to není uplně bezpečné, protože trpělivý skladatel to zvládne poskládat zpátky, takže to chce vybrat tu co dělá hodně řezů, aby to případný narušitel neměl tak lehké.
Horší to je, když pak chceš vyšší supeň bezpečnosti skartace. Pak ty skartačky z toho delají maličké kousíčky a drtí papír i napříč a tam je pak duležité vybrat nějakou lepší, mají tendenci zasekávat se, ucpávat a nefungovat daleko více než ty nejobyčejnejší. Tam bych pak vybíral od 4tisíc výše a zjistil si reference uživatelů. My v bývalé práci, kde se docela dost skartovalo volil už průmyslový drtičkový stroj v ceně 12k kč

02.03.2014, 12:35 |
petis Ivane. Mám Kobru. Žere to asi 20 papíru najednou, ale dělá to proužky cca 8mm široký.
[ Link ]

02.03.2014, 13:14 |
AR tak ona bude fungovat i ta z lidlu co mívaj v akci, otázkou je k čemu to má sloužit a v jakém zatížení.
já koupil nějakou za 900 kdysi a nejradši bych jí rozkopal, jede 10 minut a pak se půl hodiny chladí...
Mam nejakou z Alzy za 500 a funguje super, k sobe do kanclu jsem si koupil nejakou super silent za 1500, a tu bych taky nejradši rozkopal, chytnout tam papir, aby se zasunul je umeni.
Asi jako ostatní, koupil jsem mrdku za pár stovek co z papíru udělá miliardu kousků = bordel při vysypávání atd. a hlavně po deseti listech se 20min chladila. Pak jsem na aukru koupil nějakou starší kvalitnější co dělá jen pruhy a sežere naprosto vše. Suprově se tím zatápí v kamnech :-)

04.03.2014, 21:21 |
ivls Pánové, děkuji za postřehy,
jak jsem psal, bylo by pro občasné použití a uvažoval jsem cenovku, tak do 1500,- korun
Mám o čem uvažovat
Ja koupil za peto tady z fora, EBA Team 2026c, chtela trochu poladit, ale slape jak hovado, uz jsem vyskartoval nekolik pytlu :) To byla velice dobra investice...
[ Link ]