Navštíveno 3243x

Tak co na něj říkáte?:)) Byl sem docela dost zvědavej na ten revoluční design a když představili tady tu dnešní novinku tak sem se fakt musel smát.Docela sem si i říkal že bych mohl vyměnit můj tel za S5, ale po tomdle fakt ne. Samsung s tím designem de fakt do kopru.Všechny telefony uplně stejný. Jasný střeva budou zase výkonný, ale k čemu proboha? Dit i moje stařičká SII šlapě jak prase a výkonu tam mám, že bych na tom mohl štepit uran a mazat chleba jedním tahem. No co aspon ušetřím:)

24.02.2014, 21:25 |
kasko souhlas. Mám taky SII se zvětšenou baterkou, takže mám jednu tloušťku telefonu. A dokonce jsem ho nechal hodinu na pořádné průtrži mračen a jede jakoby nic. Takže asi i vodotěsný.
Za mě SII zatím nej tel. co jsem měl. Škoda, že pomalinku dosluhuje :(
S tím nej telefonem určo rozpoutám válku :))))
S5 je teda pěkná sračka. Jen to má výkonější procák a jen 2gb ram .čekal jsem takz jinej design konečně a třeba neplastový tělo konečně.
Ja jsem se konecne dockal vodeodolnosti, takze za me parada.
Jeste kdyby si vzal Samsung priklad ze Sony a nechal by verzi mini funkce vlajkovky a byl bych nadseny.
hnus, děs.... Všichni řeší design :-D Řešit dneska a co dnes, poslední 2-3 roky design, to je úsměvné, všechny tel. vypadají stejně, liší se max. velikostí a případně zaoblením rohů, jinak je to na jedno brdo, dříve u tel. design hrál velkou roli, dneska jsou to jen keci. Cenu vidím tak na 17.000,- Kč, proč nevydělávat na Galaxy S.... jako Apple na iPhone, že? Jsem zvědav, jak pobere foťák to rozlišení, zbytečně moc, stačilo by 12 MPix. a lepší čip, u S III s 8 MPix. jsem spokojen, ale tady platí, čím víc pruhů, tím méně adidas... S III mám 2 roky, vyšel mě na 7 tis. nový, říkal jsem si, že třeba pak půjdu do S 5, ale za ty prachy, za ten nikterak důležitý postup to nestojí, takže počkám na 6, 7, možná až 8 řadu...
A co Gear 2? :-D Tvl, zase za 7.000,- Kč, komu není radno, ten se z toho zase pos.... :-D
Taky nemam duvod menit. Jedno vim jedine. Samsung to uz nebude :)

24.02.2014, 23:22 |
JB jestli se můžu přidat s dotazem - mám teď S3 a začala blbnout, vypíná se cca 3x denně, nějak mi to vygumovalo paměťovou kartu (data jsem zachránil). Co byste koupili? Do teď jsem byl naprosto spokojen. Buď S4, když vidím Vaše komenty na S5.... co je ještě jinýho k mání?

25.02.2014, 00:20 |
CRK kasko: možná to bude tím, že sis tři roky žádnej jinej nekoupil :D
JB: S5 teď bude někdo těžko objektivně hodnotit, ale S4 je pecka a před 3 měsícema jsem koupil ještě LG G2 a je to nejlepší telefon, jakej jsem kdy měl (možná je to ale tím, že jsem si 3 měsíce žádnej jinej nekoupil :D)
+display
+výdrž
+odladěnost
-display :) (mám rád Amoled)
-starší verze systému (mně osobně to nevadí)
JB: Záleží, jakou chceš velikost, ale viděl bych to jednoznačně na Sony Xperia Z1 nebo Z1 compact ;)
walish: Pro me byl Sony Z1 velke zklamani a to jsem ho koupil vyrazne pod cenou (novy za 8 tis.).
Nejvetsi slabinu vidim v LCD, na to se fakt nedalo koukat.
Vodeodolnost byla ale paradni.

25.02.2014, 08:56 |
LukeFab | Upraveno: 2014-02-25 08:59:51
S5 když má sundavaci zadni kryt baterie,tak bude asi težko voděodolnej jak Z1.Tento rok vidím jako tom Z2 nebo nějáký číny jako oppo find 7. Hlavně nechápu,proč tak nedají aspon 3500mah baterku

25.02.2014, 09:25 |
JB Ohledně velikosti displaye - minimálně to co mám teď na S3. Strašně jsem si zvykl, jak dobře se na tom píšou maily. Takže si říkám, že bych možná zkusil i větší. Máte někdo note3? Dá se s tím ještě chodit a telefonovat, nebo už to vypadá divně? Vždycky si vzpomenu na taxikáře v Moskvě. Před 7 lety měli v autě mapu. Před 5 lety maličký navigace a od loňska mají všichni tablety 7 - 10" a většina z nich i telefonuje, což vypadá vážně srandovně, připadal bych si, jak kdybych tiskl ucho na monitor notebooku :O)
Nevím co tu brečíte, že pokrok téměř žádnej. Tak takhle je to už spoustu let u většiny výrobců a není to jenom u telefonů (když třeba vzpomínám na FIFA a NHL na PC). Přeci nevystřílí hned všechny trumfy a budou muset rvát mnohonásobně vyšší náklady do dalšího vývoje. Určitě bych nepomlouval jenom Samsung.
Jinak já měl 1rok Note2 a začátkem roku jsem si koupil Note3. A upřímně víte proč? Jen tak, chtěl jsem si udělat radost a když to člověk veme rozumově, tak se určitě ten doplatek nevyplatil.
Note3 mi dělá radost, že má hezčí design (ale stejně mám na něj bumber, takže je to irelevantní) a největší radost mi dělá displej, je opravdu zase o kus dál. Jinak rychlost, výdrž baterie a celkový ovládání mi přijde stejný jako u Note2. Ale s tím jsem počítal už při koupi.
Spíš nechápu proč cpou už do telefonu s displejem o 5" 2k displeje,když nejsou ani nelevize s 4k rozliščením nebo prostě QFHD (3840 × 2160)

25.02.2014, 20:45 |
Alííí Mam Note3 a jsem spokojenej. Super na psani sms i emailu, whatsapp, atd. Vydrz baterie neresim, stejne jsme v dnesni dobe furt nekde v aute, u PC, nebo u zasuvky. Chystam se na Gear2 (uz jsem skoro koupil Gear1), ale cena by mohla byt tak kolem 5000, no.
S5 me nijak nedrazdi, ani jsem nijak neresil jeho prichod. To me vic laka Galaxy Round, pro manzelku. Zatim pro nas trh neni.
LukeFab:
tak třeba když jsem srovnával můj bývalý Note2 s bratrankovo S4 tak na 1.pohled rozdíl v rozlišení znát nebyl (HD vs FullHD), ale po delším používání Note3 musím uznat, že je to rozdíl obrovský.
A zo to jim ma patrit obdiv?
Mně ty Samsungy všechny splývají a hlavně jsou to takové neforemné telefony, přešel jsem z Galaxy S na Xperie a líbí se mi daleko víc. Ale je to individuální.
Mě ten Samsung od předposlední aktualizace začal totálně srát. nechápu vůbec jak to mohli takto do*bat a vše zpomalit. Sekají se videa, prohlížeč se zastavuje atd. Do té doby maximální spokojenost. Na hard reset jsem moc línej.