Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Win 8 - změna vzhledu

o Navštíveno 1095x o
o 24.02.2014, 15:53 | AllInOne
Kdysi tu někdo celkem bojoval s Windows 8. Já s němi zkušenost nemám žádnou a.....zajímaly by mě 2 věci:

- aktualizace z 8 na 8.1 pomocí win update nebo tak něco, nebo je to třeba nějak spešl stáhnout:

- Když chci přepnout vzhled na W7, byl na to tady nějakej program - jaký to byl a jak je těžké provést tuto změnu?

Googlil jsem, ale těch možností změny vzhledu je více

Díky

o 24.02.2014, 16:04 | sotek
Update na 8.1 oficiálně jen přes store (je nutná nějaká aktualizace z win update, dokud tam nebude, tak se Ti update na 8.1 ve store neobjeví). Jde to naštěstí bez nutnosti registrace MS učtu. Neofiko instalačka existuje, má cca 6GB.
Vzhled myslíš hlavně dohrání nabídky Start? Nejvíc se mi osvědčil Classic Shell.
o 24.02.2014, 16:40 | Crimson
o 24.02.2014, 16:45 | AllInOne
sotek - díkec, takže to sosnu přes systém.
Vzhled prostě co nejvíce změn směrem k W7, ten Shell prubnu, díkec!

Crimson - jo, v tomto tématu jsme to kdysi četl, díky!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3272 sekund.